⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Arias diyoruz

10 numara lazım diyoruz

Lemina diyoruz

Sağ ve sol Bek diyoruz

Ama bizimkiler gidip Kutucu ve Morata getiriyor en başta

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa Ligi'nde skorlara baktım, maçlarda doğru dürüst gol yok. Şu seviyesi düşük organizasyonda maaş bütçesi olarak kesinlikle en üstlerde olduğumuzu varsayıyorum. Şuan Bodo Bükreş gibi ıvır zıvır takımlar bizim üstümüzde. Normal şartlarda ilk 4'e girmeliydik

Tğm maçlar böyle biterse Elfsborg ile eşleşiyoruz.

ceza sahasında çoğalma nasıl olur? her halde 1001 çeşit atak organizasyonu öğretmiştir sayın hocamız..

Berkan kotu olmasa da Kaan ve Berkan ile gercek bek katkisi alamiyoruz. En buyuk sorun burada basliyor bence.

Simdi yedekte de oyuna girecek adam olarak Batshuayi, Jelert ve biraz da Yusuf var. Takim yoruldugunda nanayi yiyecegiz kisacasi.

Ayrica ilk yarida Baris, Osimhen'in kotu paslarina cok fazla el kol yapti, Osimhen gorse veya o da Baris'a reaksiyon gosterse gerilim olusacak. Pas kotu de olsa Baris'in vucut dilini duzeltmesi lazim.
Aynen. Barış çok el kol hareketi yapıyor. Vücut dili çok rahatsız edici.

Maçı izlemiyorum ama takip ettiğim kadarıyla yine ilk gelen top gol olmuş kaleye. Avrupa'da böyle bir kaleci performansı ile ilerleyemezsin onun dışında 3'lüden vazgeçtikten sonra bir daha o oyun gücümüze ulaşamadık 3'lüye dönmek zorundayız. Hoca bunu fark etmeli artık.

Barış sezon boyunca acmasi gereken tek ortayı bu maçta açtı.cizgiye inme 0.yunus oyunda yok ama osimhene sariyosunuz.mertens Allahin cezası gibi herif şu an benim nezdimde

Torreiraya ayıp olmasın diye orta saha, mertense ayıp olmasın diye 10 numara, musleraya ayıp olmasın diye kaleci. Yunus ve barışa ayıp olmasın diye kanat almadık. Beklere hiç girmiyorum.

AYIBINIZ BÜYÜK

Mertens iki defa baris’a yaklasti duvar olmak icin ve hemen arkaya sarkti baris

Bunu devam ettirmek lazim ama daha sonra kendini sol tarafa atti mertens

Osimhen cok hareketli eyvallah ama hangisini atacak artik bunlari yapmasi gerekiyor

Ikinci yari telafi etmeli

Geri
Üst Alt