⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Hoca kimseyi çıkarmaz 70. Dk da değişiklik yapar ezbere mi diyor insan bazen düşünmüyor değilim. Okan hoca iyisin hoşsun da forma adaletin azaldı sanki...

Sağ bek ve sol bek almayın böyle devam edin ligide verin aylardır hatta 1 senedir sağ bekimiz yok, sol bekimizse biri otoban oldu diğeri sakat çıktı.

4-2-3-1 de mertense çok geniş bir alan kalıyor kayboluyor yetişemiyor bu dizilime uygun kadro yok bizde inatla oynatıyor takıntılı okan

Mertens Sara’dan daha iy korner atıyor
Bunu ne zamandan beri söylüyorum.
Bizim taraftar dünyadan bi haber.
Stoper ve forvet transferini duyup orgazm olan taraftar oyunu eleştiriyor.
Nereden tutsan elde kalıyor.
Şu mertensin yerine değilde hala ona yedek alalım diyen bir oluşumuz yahu kime ne anlatıyoruz
Şu maçı öndede bitirebilirdik.Peki değişen birşey olacakmıydı.Tabiki hayır.
Ama önde bitirseydik bu yapılan yorumların çoğu olmazdı.

Osimhen birader o boy, o fizikle bu kadar kötü kafa vurulmaz. Git biraz Icardi'nin eski gollerini izle, öğren kafa nedir, nereye nasıl vurulur.

200M takim surekli A+ transfer istiyorsun

oynattigin oyun suna ucunu lig seviyesende.

Organize atak yok
Adam kacirma yok
Topu Osimhene sisir, birsey bekle

Facia!

Torreira bitmiş,bu sezondan sonra daha iyisi lazım

mac sonu hiçbirşey olmamış gibi play off la ilgili mesajlar verirse buralar şenlenir

yunusla barış dökülüyor çıkarıp oyuna jelerti mi alacağız?? ulan yönetim yatacak yeriniz yok lan

Ard arda 10 pas yaptığımız bi oyun yok anlayış bu değil desek şişirdiğimiz adamın yanında yakınında biri yok bir organize atak yok atarsak muhtemel korner olur ders aldığımız bir konu yok vallaha almayalım morata falan cidden ihtiyacımız değil

Valla bay ve yunus yerine adam almazsak bu sene lig gider,ben eminim.

Ajax iyi takım değil bu arada az hızlı oynasak kaan yunus mertens hareketlense yeneriz bunları

Asıl mesele zihniyet.. Fizik gücü yeterli olmayan hiçbir yerli futbolcu kadronda olmayacak..

Lig sonuncusu Young Boys maçının forvetleri Abdulkerimin içinden geçti.. 30 milyon euroluk zarara uğradık.. Bu maç Yunus ve Kaan'ın performansı ortada... Geçmiş yıllarda oynayan yerlilerin kaçırdığı goller ve fizik olarak nasıl ezildikleri ortada..

Malesef bizim çocuklar zihniyeti - torpili olduğu sürece Avrupa'da başarı hayal.. Belli seviyedeki takımlara karşı bu adamlar yokları oynuyor.. Segment farkı direk ortaya çıkıyor..

Bizim gruptan çıkma maçımız geçen maçtı geçen maçı vermieyecektin işte al şimdi yen ajaxı deplasmanda herifler jogging yaparak çakıyor bize az asılsalar 3 ten aşşa atmazlar hiç abartmıyorum

Geri
Üst Alt