⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

Kötü oynamadık ama kaçırdık, ajax bedavadan mac kazandı ve hiç beğenmedim ajax'i

takım uzun süredir sos veriyor üst üste balyoz yiyoruz yönetim hala son dakikayı bekleyip ucuza transfer yapalım kafasında ŞL elden giderse görürsün sana kaça patladığını

evet...

ezber değişikliklerden devam ederken yakşaık 7 dakika sakat adam oynattık sahada...yattı kalktı yattı kalktı ...hoca izledi..

Kaan ayhan yedekten ötede olmamalı , sağ ayağının açısını kapattın mı %100 geri dönüyor zaten, yararı yok.

bathshuai bir daha forma giymemeli - osimhenide sakatlıyrodu es kaza attığımız golde geç hamle yaparak.

GALİP GELSE çok fazla skor lehimize idi - galiba 5inci oluyorduk.

BU FİKSTÜRLE BU SIRALAMAYI YAPAN - HER GOL YENDİĞİNDE SANKİ KENDİ DEĞİL İRFAN BEY TD MİŞ GİBİ POZLARDA OLAN OKAN HOCAMIZI KUTLARIM...

Mourinho ile dalga geçiyorduk - pis bir düşünce oluştu ve kendini kovdurmaya mı çalışıyor dedirtti artık.

maçın skoru umrumda değil - takımda top 8 olalım vs o istek yok - halısaha 11-12 maçı gibi çıkıyorlar sahaya.

sadece ve sadece BAY'i kenara alıyorum , tek uğraşan didinen o.

Rakibimiz ya az Alkmaar ya fenerin bugün oynadığı

Kaan ve berkan ligde idare eder bek-stoper ama avrupada olmaz.bunlar umit davala ve ergun değil. Hala anlayamadılar

Ajax'in uefa da oynadigi en rahat macidir net. Zorlanmadan maci aldilar. Taraftarlari desek şak şak etmekten baska bisey yapmadilar. Dertsiz tasasiz.

Şu maç 2-2 bitseydi de ilk 8'e kalıyorduk galiba.

Morata ve osimhene moral olur turlar.daha iyi

Geri
Üst Alt