⚽ AL 24/25 H:8 | Ajax 2-1 Galatasaray | MS | 30 Ocak | TRT 1

santraforu atamayan, kalecisi tutamayan, geçen hafta rfs isimli garip takımın yendiği ajax'ı rakibinin hedefsiz çıktığı maçta yenemeyen avrupa fatihi. artık bişeyler başarın da şu çeyrek asır önce insanların dişiyle tırnağıyla kazandığı ünvanı gereksiz yere meşgul etmeyi bırakın. 3'lüye dönmek için 2. golü yemeyi bekleyen hocasından, cin olmadan adam çarpmaya çalışan dünkü bebelere kadar. hepsi ayağını denk alsın, burası fener'e benzemez, 2 tane daha tembellikten gelen bombok sonuca akıbetinizin ne olacağını da 15 yıllık kaptanınıza sorun.

şu gerizekalıca namağlup saçmalığının da bittiği iyi oldu, sanki dünya devleriyle çarpıştık da o ünvanı tutuyormuşuz gibi aptal saptal bi kalkıklık vardı.

Tamamen Okan hocaya yazıyorum bu yenilgiyi. İlk onbir yanlıştı. Onun dışında tüm sezon önde pres oynattı tam önde pres oynatacağı maçta tam tersini yaptırdı takıma.

Maçın istatistiklerine, bazıları pozisyonlara ve yorumlara baktığımda yine inanılmaz goller kaçırmışız yine amatörce gol yemişiz. Rakibimiz Porto yada AZ olacak. Ajax yenilebileceğin bir rakip biz asıl ilk 8'i Kiev maçıyla verdik onu kazansaydık ilk 8'deydik. Bu kurayı çektiğimizde bana göre 15-16 puan olarak hesaplamıştım. 13 puan topladık bu da başarısızlık demek benim için. Kalecimiz en kötü kaleci performansına sahip böyle zaten Avrupa'da bir şey hayat etme şansın yok.

Bu klüp beni doğru yönetin ben potansiyelliyim diye bas bas bağırıyor ama çapsız yöneticiler ısrarla olmaz senden hiçbir halt olmaz diyor.Tabiki bunda teknik adamın katkısıda var.
İnanılmaz yahu.
Hala utanmadan göstere göstere bıkmadan utanmadan hatalı mevkilere adam alıyorlar.
Taraftarda hala doğru yaptıklarını düşünüyor.

Eğer 3 lü oynarsak jelert oynar o mevkide kanat bek olarak, ama asla 4'lunun beki olmaz

kiev rfs malmö ve az alkmar bu dört takımdan birini yenebilseydik ki kiev ve rfs inanılır gibi değil, yenildiğimiz halde ilk 8 de kalıyormuşuz...
aralarında kiev'i tek geçerim. rfs yi bile anlarım ya. deplasmandır atmosferdir, adamlar bi şekilde ajaxı yendi falan filan derim ama kiev nedir ya ?

keşke direkt elenseydik playoff falan kaldıramaz bu takım + fenerin playoff oynadığı fikstürde bizim maç oynamamamız avantajımıza olurdu

Açık konuşmak.gerekirse 3 lu oynarsak uygun topculsrla çok başarılı oluruz

Midtjiland veya Alkmaar ile oynuyoruz sanırım.

Bats o gölü atsaydı berabere biterdi maç, sağolsun 2 top geldi aldı yine içeri muslera. Takımı beğendim sağlık olsun diyelim

🤦‍♂️🤦‍♂️
Screenshot_20250130_230426_Sofascore.webp
Screenshot_20250130_230438_Sofascore.webp

Geri
Üst Alt