Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
44 dakika mı? Öncesinde Berkan yüzünden elendiğimiz 270 dakika daha var.44 dakka sonra anladiki berkan‘dan sol bek olmayacagini
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
44 dakika mı? Öncesinde Berkan yüzünden elendiğimiz 270 dakika daha var.44 dakka sonra anladiki berkan‘dan sol bek olmayacagini
Bunun için okanin dehlenmesi gerekiyorTakımın hali içler acısı maalesef. Hiç bir umut da göremiyorum gelişme yok gerileme var. Hala ilk sezondaki Okan Buruk takımını deli gibi özlüyorum..
Defans caydırıcı değil ki. Sene başından beri aynı halt. Rakip uzun vuruyor forvet indiriyor, arkaya atıyor bizimkiler ağır kalıyor. Şu stoperlerin al birini vur ötekine. Yeni aldıkları eleman da aynı böyle. Lan hava hâkimiyeti olan agresif pozisyon almasını bilen bir tane herif almadılar da gittiler bu ne iş yaptığı belirsiz herife 8 milyon gömdüler.Fb bizi yener diyince böğürenler var ama durum ortada.
Kaleye gelen ilk top gol, defans 1.50 boy, orta saha yok zaten, forvete kimi alırsan al, bu oyunla farketmez
Okan’ ın artık gitmesi lazım, buradan şampiyonluğu verirsek kahrolurum, bir de şu salak kurada 8’ e giremeyip, burada elenirsek hele fb’ de kupada ilerlerse
Mertens kosamiyor artik yorgunluktanYav kadroda iki tane iş yapmayan adam var Berkan ve Mertens bu adamlar oynamayacak işte bunlarla maç kazanamazsın Mertens çıksın döner bu maç
Ben burda daha dün aksam bunu yazmistim ve gülenler oldu...Baris harbiden sen dengesiz karambol bi adamsin
Millet kafayı yemiş, buradaki yorumları fazla ciddiye almaBırakın şu fener komplesksini yahu
Sanchez yok osimhen yok yunus yok
Toreira yok
Fener ne oynuyor ?
10 kişi rizeyi yenemiyorlardi
Göztepe 45 dakika pozisyon vermedi
Alanyayi bile top oynamadan yendiler
Fenerde bir halt yok sen azıcık top oynaşan 3 atar yollarsin buyutmeyin
Okan hocanın bildiği tek yol buymuş. Başka taktik bize yakışmazmış. Kendi diyor.ilk yarı 5 yiyebilirdik, uzun top oynuyoruz çoğunlukla bıkmadık bu berbat taktikten