⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Ben eğleniyorum valla şuan özellikle eski açık ve karakullukçu'daki şikayetleri dinlerken çok keyif alacağım

rigas
malmö
dinamo kiew
elfsb 4:3

ulan bu nasil fikstür ve biz cikamadik.

Şu takımın sahadaki şekline bak ya

Yeni hoca gelince ilk iş oyuncuları Mancini gibi idmanda el ele tutuşturmak olacak belli ki

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera kaç yaşında adamsın kaç yıldır futbol oynuyorsun. Insan hiç mi görmez hiç mi anlamaz ortaya attığı her yüksek topun dank diye kalemize geri döndüğünü.

Inanılır gibi değil ya. Gerçekten kafayı yiyeceğim.

fe2231c91d82ef4f3a74642d4953bf27.jpg

Maçın kırılma anı net şu pozisyon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Taktiğimiz bu zaten
Asla degilde, inatla ortasahada serbest katkisiz oyuncu ile oynuyor sara.. 3 lu kalabalik olsa gayet degisebilir. 2 kanat cizgide 1 kisi onde bekler , 1 kisi top yapamaz . Sara tek basina

Ve bunu cozmek yerine inat ediyor

Ne yazdim mesajina da boyle terbiyesizlestin? Gayet normal mesaja boyle terbiyesiz bir cevap. Allah akil fikir versin.
Hocam sen ne yazdığını bilmiyorsun sanırım, yürü git dersen işine bak derim,niye alınıyorsun?

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara gibi adamın yaptığı saçmalıktan sonra gittik saçma sapan bir frikik golü yedik. Muslera da yine jeneriklik golünü yedi klasik. Hadi dedim olur böyle. Sonra Sallai denen topçumsunun şans golü ile beraberliği yakaladık. Sevindim falan ama takıma inancım yok çünkü sahayı görüyorum. Sonra o Barış Alper denen hıyar ağasının yaptığı saçmalığı görüp 2-1 olduktan sonra haaa dedim ki tamam. İlk yarıyı bitirir ikinci yarıyı izlemem, bu işkenceye daha fazla tahammül etmem dedim.

Gördüğüm kadarı ile ikinci yarı daha büyük bir işkence yaşamış izleyen renktaşlar. İyi ki izlememişim doğru karar.

Karşındaki şerefsiz oluşum Avrupa'da aynı turda 3-0 maç kazanıp sen 4 tane 5 tane yiyip rezil oluyorsan yapı mapı mevzularında da bu şerefsizlerin eline done vermiş oluyorsun. İçeri döndüğünde hiçbir şey anlatamazsın. Ulan biz aylarca bak Avrupa'da ak koyun kara koyun ortaya çıkıyor diyorduk, Avrupa'da da mı yapı var diyorduk. Sen Rigas, Malmö ve Kiev'i yenemeyip ilk 8'den düşüp şimdi de eleniyorsun.

Şimdi yönetime, takıma ve hocaya söylüyorum; Hiç mi utanmanız arlanmanız yok? Taraftarın götünde ayı bağırıyor bunların umurunda değil.

Bundan sonra artık bir o şerefsizlerle yapacağımız maçı izlerim. O maçı da bunların kafasına vura vura kazanamazsan ben daha da maç seyretmem bu sezon.

Geri
Üst Alt