⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Muslera
Cuesta Kaan Abdülkerim
Sallai Berkan Sara Barış
Mertens Yunus
Morata

+ Jelert, Metehan, Demirbay, Yusuf

Aslında ilk başta bu iki play-off maçına olumsuz bakıyordum ama Fener maçı için tempo bulmamız açısından iyi olacak bu maçlar diye düşünmeye başladım. Hemde yeni gelen oyunculara süre verme şansı olacak biraz. Avrupa'da eldeki kadro ile çabalayalım devam edersek güzel olur etmezsek de sıkıntı yok ligde tam gaz devam diyeceğiz.

ulan dinleniyoruz ediyoruzda - süre alıp adam gibi oynamadı kimse şimdi he ..

Bu takım öncelikle uzun süre sonra ritim kazanmak ve tempo tutmak için güzel fırsat yakaladı
Akmaar ve Rize maçından sonra ejderha gibi çıkarız fener maçına

Muslera
Cuesta
Bardakçı
Kaan
Berkan
Sara
Sallai
Barış
Mertens
Yunus
Morata

3-4-1-2 bu şekilde olur.

Çıkmadık candan ümit kesilmez. Yenilmemek için oynayıp, iç sahada elimizden geleni yapmalıyız.

Rize maçı düşünülerek kadro çıkarılmalı. Mertens'i oynatmam şahsen zaten rakip genç ve çok koşuyor. Yunus iyice iyileşsin ve Rize karşısına çıksın. Jelert'i bu tip maçlarda hammaliye olarak kullanmak lazım.

Muslera
Cuesta-Kaan-Apo
Sallai-Berkan-Kerem-Jelert
Sara
BAY-Morata

Beraberlik ile gelirsek turu çok rahat geçeriz ben 1 farklı mağlubiyet durumunda dahi geçeceğimizi düşünüyorum.

Muslera
Kaan Cuesta Abdulkerim
Jelert Berkan Sara Sallai
Mertens
Baris Morata

Bu maci kazanip 2. maca daha rahat cikacagimizi tahmin ediyorum.

Yunus bu maçta oynayıp Rize maçında dinlenmeli. Sınırda olduğu için operasyonu ona çekeceklerdir.

lemina'yı kadroya almayıp 2 orta saha ve mertensli 11'i zorlayarak elenmeyi garantiledik zaten. o yüzden fener bizden daha zor fikstürde tutunup beşiktaş hiç hak ettiği rezillikleri yaşamadan elendi. biz iyi fikstüre rağmen oynayamayacağımız oyunun altına girip kamyonla gol yedik, aynı şekilde de devam edecektir. yediğimizden çok daha fazlasını atarsak şansımız olabilir ama stoperlerimizin santraforlarımızdan iyi bitirdiği düşünülürse o da çok mümkün görünmüyor.

Yunus bu maçta oynayıp Rize maçında dinlenmeli. Sınırda olduğu için operasyonu ona çekeceklerdir.

Mertens yerine mi oynayacak kanat bek oynamaz herhalde çünkü hoca bunu az maçından sonra o mevkiden kesti. Az maden bulmuş gibi delmişti kanadını.

Mertens yerine mi oynayacak kanat bek oynamaz herhalde çünkü hoca bunu az maçından sonra o mevkiden kesti. Az maden bulmuş gibi delmişti kanadını.
Cuesta Kaan Apo
Sallai Sara Berkan Barış
Yunus Mertens
Morata

Kanatlara Jelert'e de okeyim. Barış ve Sallai'den biri dinlenir​

şu maç için Zeytinli gibi "süre geçmiyor" moduna falan girmem lazımdı şimdiden

trasnfer - olaylar - hatipoğlu yüzünden motive olamıyorum.

Tur atlarsak son 16 maçları bombok 1 döneme denk geliyor. 7 maçın 5i dep olacak.

Screenshot_20250210_014430_Samsung Internet.webp

Fbye ise tam bay haftasına denk geliyor. Neredeyse 0 etkileyecek. 7 maçta sadece 3 deplasman.

Screenshot_20250210_015450_Samsung Internet.webp

avrupa defteri bitti kaç tane cezalı var ah o kiev maçını gel de arama yata yata tur geç + fenere diri çık , deplasmana giden arkadaşlar sigara yapar döner

Geri
Üst Alt