Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi yaktığı çok maç var Avrupa da bu senerahat olun muslera sever avrupa maclarını
Son 20-30 dk sı mı?Bizim maç niye 20.45 değil ya23.00 izleyemeyeceğim maçı, anca 20 30 dakika. Umarım galip geliriz de sabah keyifli olur.
Harbiden şu işkenceye bak doğru.Dinamo kiev'i yenemedik diye uğraştığımiz şeylere bak
geçmiş olsundışarıdaydık annemin tansiyonu fırlamış koşturduk hastaneye gittik
iyi şimdi
tadım kaçtı eve geldik
şeyim kaçtı ya, yenin.
Tek umudum olan topçu bu maçtaBarış Alper in maçı
fener raht rahat yarı final yapartotnım manuyu görünce elenmemizde bir sıkıntı yok lakin hiç şansımızda yok fenere gelen takımlar ve hakemlere bak birde bize bak
Bize gelen kura fenere gelse kalırdı fener 8 e. Hiç kura falan demeyelim büyük fırsat teptik şampiyonlar ligi kurası da dahil. Rezalet.totnım manuyu görünce elenmemizde bir sıkıntı yok lakin hiç şansımızda yok fenere gelen takımlar ve hakemlere bak birde bize bak
evet ama totem olsun diye yazdım inşallah iyi oynayacakBizi yaktığı çok maç var Avrupa da bu sene
Yugoslav topçular çok disiplinli oluyor, bence o hocayla alakalı değil. O ikisi bizde de olsa aynı disiplinle formda olmaya devam ederlerdibizim takımda büyük disiplinsizlik var
en basitinden icardi olayı
dzeko tadicin o yaşına ragmen oyundan ve fizikten düşmemesi
okan hoca cok fazla naif davranıyor malesef
şimdide mertens ile muslerayı kesemıyor
bu mac özelinde konusmuyorum
herzaman böyle hakemler ve yumuşak takımlar gelirse çeyrek yaparlar bencefener raht rahat yarı final yapar
bence net hoca ile alakalıYugoslav topçular çok disiplinli oluyor, bence o hocayla alakalı değil. O ikisi bizde de olsa aynı disiplinle formda olmaya devam ederlerdi