⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

azliler futbolcuysa bizimkiler ne cidden soruyorum hız yok pas yok fizik yok teknik yok ne var ulan sizde

berkan çok ilginç bi topçu hangi mevkiye koyarsan koy oynayamıyor tarihin ilk mevkisiz topçusu

Açıkçası artık Okan Hocadan Avrupa başarısı zaten beklemiyorum çok takıntılı maalesef ama bu futbolla fener bizi samiyen'de 6/0 yapar şimdiden söyleyelim.

Acil sistem değişikliği bu maç özelinde bu olmuyor 4-2-3-1 e dönmekte fayda var, Aponun kurtardığı 3 gol var sadece. Bir devrede bir takım bu kadar pozisyon vermez, veremez.

Yani böyle amatör penaltı

Böyle çapsız bi Kaan orta sahası

Berkan gibi çapsız bi oyuncu

Çapsız oğlu çapsız kulübe

Sanki 5-0 yenik durumdayız takımın motivasyon olarak düşüşe bak.

Suç sizde değil çocuklar, kenardaki hocanızda yenik duruma düştük mü öne çıkacağına iyice saklanıyor sıçan deliğine

Heriflerin toplu topsuz sahaya yerleşimine, dağılımına bir bakın sonra bir de dönüp bizimkine bakın.

Takım 3 pas yapamıyor ve bu haftalardır böyle

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca çıkar eksik çoktu der şimdi..

Bu takım Mertens-Osimhen-Morata çıksın yine hüsran olur sonuç ancak dandik Anadolu takımlarında üstünlük kurarsın.Aha yazıyorum fener maçına böyle çıkalım koyarlar bize

Maalesef psikolojik üstünlüğü de fenere kaptırdık. Bu gazla fener bizi Sami yen'de yenip bizi kaosa sokar. Okan'la şampiyon olsun yada olmasın yollar mutlaka ayrılmalı.

Geri
Üst Alt