⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Şampiyon olup sevinirken hepimiz GSliyiz ama kötü zamanda Okan hocan yapmayın arkadaş. Okan hocam, Okan hocamız. Eleştirin, gitmesini isteyin, istifa deyin hepsine tamam hakaret, saygısızlık olmadığı sürece de başkası da farklı düşünür o da ona göre yorum yapar bu ayrıştırıcı tavır nedir yani?
Renktaş sence bu maç özelinde mi kötüyüz? Kaanın kırmızı bas bas geliyorum derken sağ beke çekmek neyin inadıdır? Geç 4-5-1 e takım sos veriyor ilk yarı yok inat yapacak beyfendi.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bugun kadronun çok dar olmasınında etkisi vardı kabul ama kırmızı kartın tek sebebi kaan degildi

Aylardır yazmıyorum ama yeter 2 seneyi dolduran teknik direktör saçmalıyor. Ne disiplin kaldı takımda ne fizik kaldı. Tüm oyuncular geriye gidiyor

Beklere 3 senede maaşlarla birlikte bi 50 milyon harcadık galiba ama hala devşirme adamlar oynuyor.
Ali turap ve kazım kalsa bundan kötü olmazdı hiç değilse para kalırdı

Ne güzel takım az alkmaar gerçekten imreniyorum.
Hakiki futbol severlerin tutacağı takım bu olur, pırıl pırıl gençler ne güzel oynuyor belli bir sistemleri var.
Futbol dediğimiz şey bu

10 kisi kalirsin da bu ruhsuzluk ve vurdumduymazlik niye? Noldu bu takima 2 ayda? Iceride bilmedigimiz bir seyler mi oluyor? Anlam veremiyorum.

Geri
Üst Alt