⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

biz topçu yetiştiremeyiz, büyük takımlarda o iş olmaz.. 1-2 tane arada bir çıkarsa öp başına koy.
ama o kadar maddi imkan taraftar var , vizyonsuz çapsız yöneticin, tek planı olan hocan var..
adam gibi zamanında transfer ve net 1-2 oyun planı yok . Barış her maç tüm pozisyonları tavaf ediyor böyle b planı mı olur
Topçu yetistirmene gerek yok ki. Koşan basan 6 adam koy 5 tane de yildiz gibi adam koy. Bizde 3 yıldız var 8 tane posaya cikmis adam var

Şu an hamza hamzaoglu bile 3 kupa alır bu takimla

Tamam eleştirini yapabilirsin istifasını da isteyebilirsin saygısızlıki hakaret olmadan benim buna bir şey deme hakkım zaten yok. Okan hoca Galatasaray'ın hocası senin- benim değil ayrıştırıcı davranmaya gerek yok. Ligde zaten toksik bir ortam var ama burada bari senin hocan- benim hocamlara girmeye ne gerek var. Eleştirelim hatta bazı konularda dediğin gibi hala kendini geliştirmemesi inadı vb. belki bu nedenlerle seneye artık kendisi içinde bir dinlenme, kendisini yenileme zamanı gelmiştir. Bunların hepsine varım.

Bana bu takımın taktiğinin ne olduğunu ne oynadığını anlatır mısın? Biz neden ilk 8e giremedik

Yenemiyorsan yenilmeyeceksin arkadaş li maçta deplasman formülü budur .. yedik allahım yarabbim rakı da bitti çıldıracammmm

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kirmizidan sonra topcular mental olarak maci verdi zaten. Sivas'a karsi koyduklari karakterin golgesi yoktu. Sparta macinin tekrari, Kaan'in durumu trajikomik, ayni adam ayni pozisyonda bir sene sonra ayni hatayi yapar mi arkadas.

3-1 olsa belki sansimiz vardi ama 4-1 cok zor, hem gunumuzde olacagiz hem sans olacak hem onlar kotu olacak falan..

Yazik ama yola devam, destege devam, Rize maci daha kritik.

Haftaya size olacakları söyleyeyim. 3 - 0 öne geçeceğiz. Son dakikalara doğru saçma sapan bir gol yiyip 3 - 1 olacak eleneceğiz.

Bu takım şu anki haliyle AZ'ye karşı Avrupa'da oynayabilen tam kadrosuyla 10 maç yapsın, birinde bile 3 farklı öne geçemez bence.

Geri
Üst Alt