⚽ AL 24/25 Play-off M:1 | AZ Alkmaar 4-1 Galatasaray | MS | 13 Şubat | TRT 1

Bu kadar tepkiye gerek yok takım özelinde bence. Topçuluk bişey yok şu maçta 2-3 oyuncu harici, diğerleri istedi ama vücut izin vermedi

Okan hoca için söylenecekler zaten belli

Ujfalıjide semihi güzel gösteriyordu sanshez malesef bu cuestayı kitlemiş bize..

Hollanda da kaçıncı oluruz sorusuna şampiyon yazıyordu herkes. Daha bu bebeleri yenemiyoruz. Psv feyenoord bizden 2 gömlek üstün takımlar.

Önce bi kendimizin farkında olalım.

Üclü baslamak yanlisti cünkü AZ ile daha önce de oynadik ve adamlar bunu bayagi kullandilar o macta

Yine öyle basladik ama sonradan dörtlüye döndük bu tercih dogruydu

Ama sari karti olan kaan’i sag beke koymak bile bile lades

Kaan’in yaptigi da aptallik amatörlük

Bana bu takımın taktiğinin ne olduğunu ne oynadığını anlatır mısın? Biz neden ilk 8e giremedik
Okuduğunu anladın mı? Yaklaşık 2 aydır iyi top oynamıyoruz. Elimize gelen şansı salakça verdiğimiz için ilk 8'e giremedik şansı vermemizin sebebi de 1. neden adeta kalemizde kaleci olmaması, 2. neden Okan hocanın bir türlü oyunu tutma, soğutma ve savunma işini oturtamaması. Bunun senin hocan- benim hocam ayrıştırıcılığı ile alakası ne? Okan Buruk GS'nin hocası sen GS taraftarı değilsen tamam. Yoksa o mesajımda da gördüğün gibi her türlü eleştiri, istifa vb. hakaret, saygısızlık olmadığı sürece benim diyecek bir şeyim yok.

Eleştirelim hatta bazı konularda dediğin gibi hala kendini geliştirmemesi inadı vb. belki bu nedenlerle seneye artık kendisi içinde bir dinlenme, kendisini yenileme zamanı gelmiştir. Bunların hepsine varım.

Biz bunlari evimizde yeneriz, amaa 4 atsak 3 de yeriz. Gol yemeden olmuyor maglum.

rakip takimin oyunculari senelik max 500 bin euro kazaniyordur adamlarin mücadelesine bak istege bak. birde bizim milyonluk adamlara bak ayakta duracak halleri yok

Biz fizik olarak eziliyoruz Avrupa'da. Sahada kimin oynadığı ile alakalı değil bu. Senin hocan kaliteli antrenman yaptırmazsa böyle olur.

Bu zaaf koşan, fizikli rakiplerle oynadığımız bütün maçlarda tabak gibi ortada.

Ama vatandaş yıllardır bu yönde geliştiremiyor takımı.

Okuduğunu anladın mı? Yaklaşık 2 aydır iyi top oynamıyoruz. Elimize gelen şansı salakça verdiğimiz için ilk 8'e giremedik şansı vermemizin sebebi de 1. neden adeta kalemizde kaleci olmaması, 2. neden Okan hocanın bir türlü oyunu tutma, soğutma ve savunma işini oturtamaması. Bunun senin hocan- benim hocam ayrıştırıcılığı ile alakası ne? Okan Buruk GS'nin hocası sen GS taraftarı değilsen tamam. Yoksa o mesajımda da gördüğün gibi her türlü eleştiri, istifa vb. hakaret, saygısızlık olmadığı sürece benim diyecek bir şeyim yok.

Tamam renktaş Okan hocan 12 kişi oynatcak takımı

adam eksiklerimizi bile idrak edememiş devre arasında halen hocam-hocamız tartışması yapıyoruz :))

Caninizi sıkmayın eğer elenirsek emin olun bu bizim için çok daha faydalı olacak ,avrupa mental ve fizik olarak bize 2 3 gömlek fazla

Sezon sonu şampiyon yapsa dahi okan hoca gönderilmeli sarı kartı olan kaanı bek oynatmayı dünyanın en cahil insanı yapmaz

Geri
Üst Alt