Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.483
- 41.281
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vallahi elemanlarda biraz şans olsa net 7 idiliverpool bjk macı olmadı dua edin
kamyon gibi adamlarla avrupa da rezil olmaya doyamadıkŞaka gibi değil hocam. Kaan ağır bir adam ağır adam olduğu içinde zamanlama hatasini çok yapıyor. Birebir zamanlama hatasi hızlı adam geldiğinde foldos ediyor kaani bekte
Okuduğunu anladın mı? Yaklaşık 2 aydır iyi top oynamıyoruz. Elimize gelen şansı salakça verdiğimiz için ilk 8'e giremedik şansı vermemizin sebebi de 1. neden adeta kalemizde kaleci olmaması, 2. neden Okan hocanın bir türlü oyunu tutma, soğutma ve savunma işini oturtamaması. Bunun senin hocan- benim hocam ayrıştırıcılığı ile alakası ne? Okan Buruk GS'nin hocası sen GS taraftarı değilsen tamam. Yoksa o mesajımda da gördüğün gibi her türlü eleştiri, istifa vb. hakaret, saygısızlık olmadığı sürece benim diyecek bir şeyim yok.Bana bu takımın taktiğinin ne olduğunu ne oynadığını anlatır mısın? Biz neden ilk 8e giremedik
Eleştirelim hatta bazı konularda dediğin gibi hala kendini geliştirmemesi inadı vb. belki bu nedenlerle seneye artık kendisi içinde bir dinlenme, kendisini yenileme zamanı gelmiştir. Bunların hepsine varım.
Hollanda da kaçıncı oluruz diyenler şampiyon yazıyordu. Daha bu bebeleri yenemiyoruz. Psv feyenoord bizden 2 gömlek üstün takımlar.
Vallahi elemanlarda biraz şans olsa net 7 idi
YenemeyizBiz bunlari evimizde yeneriz, amaa 4 atsak 3 de yeriz. Gol yemeden olmuyor maglum.
Okuduğunu anladın mı? Yaklaşık 2 aydır iyi top oynamıyoruz. Elimize gelen şansı salakça verdiğimiz için ilk 8'e giremedik şansı vermemizin sebebi de 1. neden adeta kalemizde kaleci olmaması, 2. neden Okan hocanın bir türlü oyunu tutma, soğutma ve savunma işini oturtamaması. Bunun senin hocan- benim hocam ayrıştırıcılığı ile alakası ne? Okan Buruk GS'nin hocası sen GS taraftarı değilsen tamam. Yoksa o mesajımda da gördüğün gibi her türlü eleştiri, istifa vb. hakaret, saygısızlık olmadığı sürece benim diyecek bir şeyim yok.