AL 24/25 Play-off M:1 | Fenerbahçe 3-0 Anderlecht | MS | 13 Şubat | TRT 1

Top osimhene geliyor hatta fazasiyla geliyor her maç en az 4 ofsaytı var

Vardan dönenleri saymıyorum
İğrenç vurduğu kafaları da saymıyorum

Osimhen bodrum maçı dahil o günden beri sadece koşuyor gelen toplarida mahvediyor ismi osimhen olmasa burda neler deniliyordu bizim forvetlerimiz gol atamiyor sorun burda

Su anda nesry osimhenden çok daha iyi oynuyor dzekoda faydali
Yahu Allah aşkına adam tüm şansları kendi yaratıyor.Çok gol kaçırdığımızda palavra..
Ceko dediğin adama pas atıyorlar pas..Bizde adama uzun vuruyorlar.Doğru düzgün pas atan adam yok.Normal pas atan adamda yok..
Ne ikiye bir var ne kalabalık oluyorsun ileride

Yahu Allah aşkına adam tüm şansları kendi yaratıyor.Çok gol kaçırdığımızda palavra..
Ceko dediğin adama pas atıyorlar pas..Bizde adama uzun vuruyorlar.Doğru düzgün pas atan adam yok.Normal pas atan adamda yok..
Ne ikiye bir var ne kalabalık oluyorsun ileride
Osimheni asla savunmam bu kalitede bir oyuncunun fark yaratması lazım

Yaratamiyor bırak farkı barış Alper gibi oynuyor Barisda atlet ikiside bitirici değil

Önce ofsayta dusmemeyi öğrensin sonra konuşalım ofsayta dikkat etse fazladan 5 gölü vardı belkide daha fazlası sadece iptal edilen 5 tane var demekki top geliyor

Ofsayttan çıkamayan santrafor haland olsa benim gözümde değeri yoktur

Kontra atakta kenardan ayağına verilen topta 10 dakika arayla 2 kere ofsayta düştü koşarken sağına soluna bakmıyor

Atletizmini kontrol edemiyor

Ne dedi Ali Beşiktaş
Böyle bir beyanatım bulunmamaktadır

Dzeko buraya gelirken yaşlı bitik ceset vs. diyenlere ne kadar büyük topçu olduğunu anlatmaya gayret ettik

Üst düzey katkı vereceğini, Fb seviyesi için çok iyi transfer olduğunu belirttik. Fakat şerh düştük, tüm sezon banko oynayarak yapamaz dedik

Hatta @Uğur İz şahidimdir geçen sezon da çok iyi giderken ikinci devre düşecek demiştim, nitekim düştü. Inter'de de böyle oluyordu

Bu sezon daha çok dinlendirdiler. Hem Avrupa'da dinlendi hem de Kasım ayını dinlenerek geçirdi. Ancak yine Nisan-Mayıs ayları düşecektir

Böyle bir beyanatım bulunmamaktadır

Dzeko buraya gelirken yaşlı bitik ceset vs. diyenlere ne kadar büyük topçu olduğunu anlatmaya gayret ettik

Üst düzey katkı vereceğini, Fb seviyesi için çok iyi transfer olduğunu belirttik. Fakat şerh düştük, tüm sezon banko oynayarak yapamaz dedik

Hatta @Uğur İz şahidimdir geçen sezon da çok iyi giderken ikinci devre düşecek demiştim, nitekim düştü. Inter'de de böyle oluyordu

Bu sezon daha çok dinlendirdiler. Hem Avrupa'da dinlendi hem de Kasım ayını dinlenerek geçirdi. Ancak yine Nisan-Mayıs ayları düşecektir
İso geçen sezon korktuğundan çıkaramıyordu. Mou çıkarıyor. O yüzden düşmedi daha. Yine düşer de fbnin fikstür aşırı kek

bu rezil kepaze anderlecht su iskoclari izleyip utanmali

Geri
Üst Alt