- 22 Ağustos 2010
- 32.656
- 37.383
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu bjk ye gol atamadık
Ya da futboldan anlamıyoruzBeşiktaş’ı övdük o kadar adamlar üç gol yedi.
forumca cenabetlik var üzerimizde.

işte dar açıdan görmek budur.Şu bjk ye gol atamadık
YesKargalar elenirse, conferans ligine gidiyorlarmi?
Biz indirsek yada rakip indirse de orta alana indiriyor o alan bizde boş oluyor bunun nedeni de Torreira'nın prese katılımı Sara ile birlikte. O yüzden oraya alan tutucu bir 6 ile daha kompakt hale geliriz diye düşünüyorum ben yada pres işini çok önde yapmayıp biraz geride yapmalıyız. Ama 3'lü orta sahaya geçmenin bizim oyuncularımıza daha uygun olduğunu düşünüyorum.Biz o topları indiremiyoruz ki sorun orada. Neyi toplayacak o isim? Ön libero koyunca Nelsson daha çevik veya Köhn daha iyi savunmacı olmayacak ki. Yine kaymalarda stoperlerin ağır kalacak dönüşlerde.
Gerçekten de öyleİşine ciddiye alan takım belli ediyor kendini
Övmeye devam. 2 dakika boş bıraktık konuyu 1-3 olduBeşiktaş’ı övdük o kadar adamlar üç gol yedi.
Yeter ki yemeye devam etsinlerBeşiktaş’ı övdük o kadar adamlar üç gol yedi.
Bizle maç yapmadan alamayiz tüzük böyleLuganonun sol beki iyi herif
YapmaLuganonun sol beki iyi herif
Soruna en net yanıtı oynanan maçtaki Gedson+Onana+Musrati ile verebilirim. Deli gibi pozisyon veriyorlar.Biz indirsek yada rakip indirse de orta alana indiriyor o alan bizde boş oluyor bunun nedeni de Torreira'nın prese katılımı Sara ile birlikte. O yüzden oraya alan tutucu bir 6 ile daha kompakt hale geliriz diye düşünüyorum ben yada pres işini çok önde yapmayıp biraz geride yapmalıyız. Ama 3'lü orta sahaya geçmenin bizim oyuncularımıza daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Tjk lıları övmen lazım üstad. Gedson şahane topçu değil mi sence deLuganonun sol beki iyi herif
Şaka ya dandik bir adamBizle maç yapmadan alamayiz tüzük böyle
Tjk lıları övmen lazım üstad. Gedson şahane topçu değil mi sence de