AL 24/25 Play-Off M:1 | Lugano 3-3 Beşiktaş | MS | 22 Ağustos | S Sport+

Biz o topları indiremiyoruz ki sorun orada. Neyi toplayacak o isim? Ön libero koyunca Nelsson daha çevik veya Köhn daha iyi savunmacı olmayacak ki. Yine kaymalarda stoperlerin ağır kalacak dönüşlerde.
Biz indirsek yada rakip indirse de orta alana indiriyor o alan bizde boş oluyor bunun nedeni de Torreira'nın prese katılımı Sara ile birlikte. O yüzden oraya alan tutucu bir 6 ile daha kompakt hale geliriz diye düşünüyorum ben yada pres işini çok önde yapmayıp biraz geride yapmalıyız. Ama 3'lü orta sahaya geçmenin bizim oyuncularımıza daha uygun olduğunu düşünüyorum.

bjk hocası da mourinho gibi rakibin oynamasına izin veriyor bu iyi bizim için,10 kişi kalan antalya baya hücum etmişti mesela,samsun tek kaleydi vb

Biz indirsek yada rakip indirse de orta alana indiriyor o alan bizde boş oluyor bunun nedeni de Torreira'nın prese katılımı Sara ile birlikte. O yüzden oraya alan tutucu bir 6 ile daha kompakt hale geliriz diye düşünüyorum ben yada pres işini çok önde yapmayıp biraz geride yapmalıyız. Ama 3'lü orta sahaya geçmenin bizim oyuncularımıza daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Soruna en net yanıtı oynanan maçtaki Gedson+Onana+Musrati ile verebilirim. Deli gibi pozisyon veriyorlar.

Geri
Üst Alt