AL 24/25 Play-Off M:1 | Lugano 3-3 Beşiktaş | MS | 22 Ağustos | S Sport+

Şu luganonun attığı gole bak

Bizde halı saha da forvete top şişiren adamlar gibi uzun vurup duruyoruz

Ulan okan

yalan yok emirhan'ı beğendim ama. zam telaşına düşmemiş apo gibi oynuyo

Maçı izliyor musun? Bjk şu anda iyi oynamıyor çünkü. Muslera'nın yediğini Mert çıkardı, Paulista bir tane çizgiden çıkardı bir tanede Lugano oyuncusu kaçırdı. Bjk'nin tek atağı gol oldu. Bjk'nin TD'sinin doğru yaptığı bir şey var Okan Buruk'a göre 3'lü orta saha bu sayede ceza sahası ortasında rahat şut imkanı vermiyorlar iyi oynamasalar bile.
İzliyorum evet gayet iyi oynuyorlar hocam, en azından her topu al ileri vur yapmıyor adamlar. Allah aşkına adamların teknik direktörlerinin oyuna dokunuşunu görmemek için kör olmak lazım, bu arada beşiktaş'ın hala kötü oynama lüksü var bizden kadro kalitesi olarak daha kötüler, Hemen ortasahaya oraya buraya bağlamamak lazım olayı adamlar top çevirebiliyor sete oturuyorlar, topu kaybettikten sonra kazanma süreleri iyi bir şeyler iyileşebilmiş ondan bahsediyorum yani hoca olduğu zaman işler olabiliyor. 3 aydır burada gereksiz yere bir sürü oyuncu eleştiriyoruz oyuncuların hiç bir suçu yok dün batsuayi muhabirin yüzüne vura vura kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye belirtti zaten.

jetson oynuyomu belli değil
jetson çıktı dese spiker tamam derim

Yalnız bu St.Gallen takımı bunları çok rahat eler.
5-1 olacak maç balagöte 1-1 devam ediyor.

Geri
Üst Alt