Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.736
- 13.601
- 1.398
Ligimizde biz dahil Lugano kadar organize olabilen bir takım yok hocalarını tebrik ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van Bronckhorst istifaLugano bu dakikaya kadar 3 yapabilirdi
Bu üçünden hangisisin doğru söyle.3 hafta önce bizim topcular gedson’a böyle bakiyordu üstad 90+’da depara kalkarken
İzliyorum evet gayet iyi oynuyorlar hocam, en azından her topu al ileri vur yapmıyor adamlar. Allah aşkına adamların teknik direktörlerinin oyuna dokunuşunu görmemek için kör olmak lazım, bu arada beşiktaş'ın hala kötü oynama lüksü var bizden kadro kalitesi olarak daha kötüler, Hemen ortasahaya oraya buraya bağlamamak lazım olayı adamlar top çevirebiliyor sete oturuyorlar, topu kaybettikten sonra kazanma süreleri iyi bir şeyler iyileşebilmiş ondan bahsediyorum yani hoca olduğu zaman işler olabiliyor. 3 aydır burada gereksiz yere bir sürü oyuncu eleştiriyoruz oyuncuların hiç bir suçu yok dün batsuayi muhabirin yüzüne vura vura kızım sana söylüyorum gelinim sen anla diye belirtti zaten.Maçı izliyor musun? Bjk şu anda iyi oynamıyor çünkü. Muslera'nın yediğini Mert çıkardı, Paulista bir tane çizgiden çıkardı bir tanede Lugano oyuncusu kaçırdı. Bjk'nin tek atağı gol oldu. Bjk'nin TD'sinin doğru yaptığı bir şey var Okan Buruk'a göre 3'lü orta saha bu sayede ceza sahası ortasında rahat şut imkanı vermiyorlar iyi oynamasalar bile.
enteresan bir bilgi. @Uğur İzTs direk
?Cocuklar duymasın haluk yüzünden ufakken bjk’li olmustum 2-3 ay