Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 20.970
- 15.704
- 2.108
Valla dünkü real bu sefer affetmez ayrıca real elemelerde başka oynuyor.Ingilizler bu sene konferansla idare etsinlerŞlyi liverpooldan alacak bi takim yok bence yaw :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla dünkü real bu sefer affetmez ayrıca real elemelerde başka oynuyor.Ingilizler bu sene konferansla idare etsinlerŞlyi liverpooldan alacak bi takim yok bence yaw :d
Real balını hafife alma![]()
Akil bir adam olarak taa eşletigimiz vakit eleneceğimizi biliyor idim city olarak bu sene iyi değilizDün geceki sonuctan sonra Emre ile gözyaşı döktünüz mü liboşum pıt pıt
Mesela nasıl bir değişim olmuş durumda anlatabilir misin?Bir tane sağlam stoper savunmanın çehresini nasıl değiştiriyor. Cuesta kaskalini layık görüp de 8 milyonu çöpe atanlar utansın.
Akil bir adam olarak taa eşletigimiz vakit eleneceğimizi biliyor idim city olarak bu sene iyi değilizyazın ki renevasyon önemli :d
Alakası yok bak böyle avrupada da gereksiz hedef göstermesi yaşıyoruz.O kadar kötü futbol oynuyoruz ki biz gelenleri tsubasaya dönüştürüyoruz malesef
3.senenin 2 ikisinde şansla geçti birinde pert oldu bu sene hariç pep hocam asil omleti pisiriyor yavAncelotti pepin kafasinda omlet yapiyor her sezon
city yaz donemi pepe bi 400 harcar plde liverpoola yarismasi icin :d3.senenin 2 ikisinde şansla geçti birinde pert oldu bu sene hariç pep hocam asil omleti pisiriyor yav
Doğru pozisyon alıyor, yanındakini yükseltiyor, lider karakterli, hava hakimiyeti var, güven veriyor, savunmacı caydırıcılığına haiz, agresif bir oyuncu. Böyle bir oyuncunun takım savunmasına katkısı yadsınamaz. Tek tek rakip takım stoperini yorumlamama gerek yok.Mesela nasıl bir değişim olmuş durumda anlatabilir misin?
Renevasyon şartcity yaz donemi pepe bi 400 harcar plde liverpoola yarismasi icin :d
Vay be prime ramosmuş herif.Doğru pozisyon alıyor, yanındakini yükseltiyor, lider karakterli, hava hakimiyeti var, güven veriyor, savunmacı caydırıcılığına haiz, agresif bir oyuncu. Böyle bir oyuncunun takım savunmasına katkısı yadsınamaz. Tek tek rakip takım stoperini yorumlamama gerek yok.
Prime ramos diyen olmadı. PSG Inter boşuna oynatmıyor sonuçta bu oyuncuyu. Bu arada çok dar bir yorumlama kabiliyetin var. Davinson boyuna karşın savunma yaparken hava toplarında kötü, max vasat bir stoper. Çünkü sıçrama zamanlaması kötü. Abdülkerim de öyle. Hücumda öyle değiller ama.Vay be prime ramosmuş herif.
Sende aynısı vardı. Hatta daha iyisi vardı mesela bizim defansın cehresi niye değişmedi bunun hakkında bir cevabın vardır.
5 kişiyi defansa dizersen Metehan da kafa topu alıyor, topu uzaklaştırıyor.
Lider karakterini nerede gördün misal bir penaltı aldı diye hobarey yaptı diye mi.
Oynadığı maçların hepsinde elek etttiler adamı. Beli dönene kadar 2 tur attırıyorlar. Daha fazla rezil olmasın diye Rizeyi doğradılar.
Kafa topunu davinson da alır ne yapalım tüm defans davinsonlardan kurulu mu olsun. Takımın sorunu defanstaki kesicilik değil, uyuşukluk. Bu adam da inanılmaz derecede yavaş.
İstersen pavlovic getir takıma yine aynı eleştirileri yapacaktık biz.
Hala doğru teşhis koyamıyoruz. 4lü oynadığımızda iki stoper arasına yatayda bir buçuk tır sığar.
Atağa kalkarken biri sefa diğeri merve tepelerine gidiyor.
Defans yaparken ısrarla bir tanesi yerini bozuyor defansif olarak kurdu dağılıyor. Fenerde öyle değil 3lü sabit kalıyor arkadaki yardıma geliyor.
Tüm defansı çıkar 3 tane Pavloviçile oyna farketmeyecek bu sefer beşiktaş maçının kopya gollerini yiyeceğiz.
Oyun kurgusu yanlış. Hadi bu sefer sen saldır rakip ilerleyemesin kafası ile defans yaptırıyoruz.
Ama bu verilen cevaplar Skriniar'in iyiliginden degil, Cuesta'nin kotulugunden kaynakli olurdu.Prime ramos diyen olmadı. PSG Inter boşuna oynatmıyor sonuçta bu oyuncuyu. Bu arada çok dar bir yorumlama kabiliyetin var. Davinson boyuna karşın savunma yaparken hava toplarında kötü, max vasat bir stoper. Çünkü sıçrama zamanlaması kötü. Abdülkerim de öyle. Hücumda öyle değiller ama.
Evet atletik bir stoper değil ama bu da yeni moda oldu sağlam pozisyon alabilen deneyimli stoperlerin bir davinson atletizmine sahip olmasına gerek yok. pekala davinson'u tamamlayabilecek kuvvetli bir profil olurdu bizde oynasaydi. beli dönmüyor gibi ezber yorumlara da katılmıyorum ayrıca, belinin dönmediği kaç sekans teşhis ettin çok merak ediyorum. ben bütün maçları izledim, jimnastikçi esnekliği aramiyorsak yeterli düzeyde bir oyuncu.
skriniar'in senin tabirinle beli dönen, çabuk versiyonları da dünyanın en elit takımlarında banko oynuyorlar zaten. neyse rakip oyuncuyu tartışmak istemiyorum sonuçta şuanda cuesta yerine skriniar alınsaydı kabul eder miydin diye herhangi bir taraftara sorsan hepsi daha sorunu tamamlamadan evet derdi.
Sorun değil gelecek turda ellerine verecekler. Biz yenersek zaten Morinho yönetim krizi patlak verir. Pamuk ipliğine bağlılar tekmeyi vurmamız lazımDerbide bunları yendikten sonra yeni bahaneleri ellerinde artık, gerçek takım avrupada devam ediyor!!! bunu diyeceklerine adım gibi eminim
Bu adamlar kaybettiklerinde üzülmek ve çözüm aramak yerine başka bir yalana sarılıp yine kafayı resetleme işinde çığır açtılar.