AL 24/25 Play-Off M:2 | Beşiktaş 5-1 Lugano | MS | 29 Ağustos

Rafa 20 tane top kaybetmiştir geriye de koşmuyor mertensi 50 metre geriye koşturuyoruz.
Bizde şunu yapmış olsa bu asistleri bile göremezdi adamı kafa olarak bitirirdik.
Bir kişi çok top kaybı yapıyor diyor 10 milyon euro maaş alıyor diyor mu dünyada acaba.
Beşiktaş'ta koşucu adam çok. Olay orda zaten.

İlk maçlardan fazla gaza geliniyor Fb'nin her temmuz galibiyetleri sonrası bu sene farklı mevzusu gibi. Avrupa maçında Quaresma'nın trivelası üstüne bize küfür edip sezonu dördüncü bitirmişlikleri de var.

Tarafsız gözle baktığım zaman Lugano Young Boysa göre daha kalitesiz ama daha iyi bir takım.

en son sergen beşiktaş'ına böyle edirne'yi geçen iddaalı yorumlar görüyodum herifler şl'de 0 çekmişti galiba.

bjknin böyle oynayıp yenmesi şu açıdan iyi, bizim başkan veya yöneticiler görsün aslında böyle de iyi top oynanabiliyormuş demekki diye belki o zaman biz bu okanın arkasında durmamıza gerek yok derler

Hala kaldıramıyorum ya kadro değeri 62 milyon olan takım city gibi takıldı bizim sahamızda, bunlar 2 gündür nasıl uyuyorlar hiç mi yürekleri sızlamıyor. Ne hoca kovuldu ne yönetim istifa etti beni super lig şampiyonluğu falan paklamaz ya ülkeye 2. uefa kupası gelecek ya da naş naş gidecekler. Yemin ederim şu grup potlarını gördüm moralim bozuldu.

İlk maçlardan fazla gaza geliniyor Fb'nin her temmuz galibiyetleri sonrası bu sene farklı mevzusu gibi. Avrupa maçında Quaresma'nın trivelası üstüne bize küfür edip sezonu dördüncü bitirmişlikleri de var.
Uzun lig maratonu oynamakla eleme maçı oynamayı aynı şey sanıyorlar. Mart ayında kim nerede ne durumda olur görürüz.

salih uçan bile ince pas verebiliyor rafaya falan gerek yok, lugana o kadar mal bir takım ama ayağına dolanıp topu kaybedip kontra yemiyorlar. Konu bu.
Lugano başında okan varmış gibi futbol oynuyor. :asd:

Tarafsız gözle baktığım zaman Lugano Young Boysa göre daha kalitesiz ama daha iyi bir takım.
young boys topçuları bariz daha yetenekli hızlı genç ve teknikler oyun zekaları yok sadece ama okan sağolsun onlara rahat at koşturacakları kafalarını yormayacakları bir ortam hazırladı

young boys topçuları bariz daha yetenekli hızlı genç ve teknikler oyun zekaları yok sadece ama okan sağolsun onlara rahat at koşturacakları kafalarını yormayacakları bir ortam hazırladı
Orta sahayı boşalttı. Herifler at koşturdu. Dikkat et topu alan her oyuncusu en az 20 metre sürdü topu

Geri
Üst Alt