AL 24/25 Play-Off M:2 | Beşiktaş 5-1 Lugano | MS | 29 Ağustos

5 atmaya alıştırdık kardeşlerimizi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta sahayı boşalttı. Herifler at koşturdu. Dikkat et topu alan her oyuncusu en az 20 metre sürdü topu
Insan bari ilk maçtan ders alır değil mi? Bunu beklersin en azindan.

Ama biz ilk maçtaki kadar bile pozisyon bulamadık. Rakip senden daha fazla çalışmış seni.

alınması gereken keyifli skoru almışlar...

Dursun - okan hoca izlediniz umarım.

sonra oung boys'un çektiği bi fikstüre göz attınız umarım...

bir ah vah diye aynaya baktınız umarım...

bize de 5 , elendigimiz ligdeki takıma 5, evde 15 olmasa bari

la biz en son 5 gol ne zaman attık?

en son ne zaman yediğimizi biliyorum

Helal olsun Trabzon'a üzüldüm ama bunlara da sevindim. Herkes bizim gibi hıyar gibi oynamıyor. Adamlar dağıttılar resmen. AL'de de bayağı iş yapabilir Beşiktaş.
Orta sahasiz top oynamaya çalışan bir vasıfsız var başınızda istifada etmiyor. Avrupa finali geveliyordu

Gecen sezon yerden yere vurulan oyuncular simdi ucuyor kaciyor

Cünkü özgüven kazandilar

Bunu da biz sagladik

Super kupa’yi 5-0 kazanmalari tabiki özgüven olarak yükselmelerini saglayacakti

Biz ise tam aksine ayagi kalkamadik cünkü ordan dönmek cok zor

ligde herkes şişirerek oynar beşiktaş'a. bunların presini kırabilecek takım bizim ligde yok şu anda

2. yarıyı pek izlemedim ama ilk yarıda izlediğim Bjk gayet iyiydi. Şu ana kadar ligde en iyi oynayan takım kendileri.

Lugano tdsi bizim hoca gibi aciklama yapsa kapinin önüne koyarlar mesela.Ama bizde bitirim ikili siyasi parti gibi birbirlerini tutuyorlar ki oturduklari koltuktan kalmamak için.Siyasisaray olduk.

Uzun lig maratonu oynamakla eleme maçı oynamayı aynı şey sanıyorlar. Mart ayında kim nerede ne durumda olur görürüz.
Takımın yarısı olmayan bir takımız an itibariyle. Hoca ile bağ koptu kopacak.
Daha fazlalıkları gönderemiyoruz. Limiti olmayan adamlar oyuncu gönderiyor, alıyor lisansları da çıkıyor.

Koşabilen oyuncumuz yok ve adamları arkadan çeken varmış gibi oynuyoruz.
Şu durumda avantajlı durumda olduğumuz söylenemez, 1-2 eksik ve aksilik olsa ocakta falan düzeltilir dersin de daha hazır bir takım olduklarını göz önüne alırsak. Şuan bize bakan 10. falan oluruz görüyordur. Organize atak yapamıyoruz, pas veremiyoruz, top alamıyoruz, rakibi kapatamıyoruz yürüyerek ceza sahamıza giriyor. Oyun stilimiz de yok.
üst üste 2 maç kaybetsek okan da gidecek yönetimin takım umrunda değil gibi duruyor. Oyuncuların alayı huzursuz.

Böyle böyle gider huzur olmayan yerde başarı olmaz.

Orta sahayı boşalttı. Herifler at koşturdu. Dikkat et topu alan her oyuncusu en az 20 metre sürdü topu
Adamlar farketti kibirli hantal esnek olmayan bir hoca tarafından yönetildiğimizi düşünmeden top sürdüler arkalarına bakmadan. Hiçbir takım böyle top oynayamaz 2li 3lü sıkıştırma yerler dağılırlar dengeleri bozular ortasahada ama YB'nin bozulmadı neden çünkü biz embesil gibi seyrettik bu yaptıklarını karşılık vermedik. Kibirli bir şekilde kendi ezberimizi oynadık.

Bu sonuç harika oldu. Transfer dönemi bitene kadar eksikleri gösteren sonuç almamaları iyidir. Fb için de geçerli

Geri
Üst Alt