AL 24/25 Play-Off M:2 | Beşiktaş 5-1 Lugano | MS | 29 Ağustos

çok izlememiştim ama rafa ciddi fark yaratacak bi herifmiş gedsonu da hiç olmadığı kadar forma sokar, bazen doğru hamleyle bütün takımın yapısı değişebiliyor hakikaten

Van Bronckhorst harbiden hoca çıktı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya gidin onyekuruyu getirin bari ya, hicmi rashica gedson örnegini baz almiyorsunuz?????

Özeti izledim resmen dagitmislar luganoyu. Bu lugano fenere eziyet etmisti hatirlatirim. Zira ayni ulkesindeki young boysa biz, gallene ise trabzon elendi.

Silva gibi adami alip bizde izlemek lazimmis. Ama tabi bu teknik ekibin elinde ne yapardi boyle performans verirmiydi hic sanmiyorum.

Young Boys maçında Colley’nim kendi ceza sahasından aldığı topu sadece dribling yaparak elini kolunu sallaya sallaya bizim ceza sahasına kadar kimse yokmuş gibi gelişini tekrar gözlerinin önüne getiriyorum,
şu transferde adı geçenlerin hangisinin bu sorunu çözmeye yönelik olduğunu merak ediyorum

Lugano bayagi vasat takım. Asla young Boys ve st gallen seviyesinde degil. Şaşırmadım skora.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özeti izledim resmen dagitmislar luganoyu. Bu lugano fenere eziyet etmisti hatirlatirim. Zira ayni ulkesindeki young boysa biz, gallene ise trabzon elendi.

Silva gibi adami alip bizde izlemek lazimmis. Ama tabi bu teknik ekibin elinde ne yapardi boyle performans verirmiydi hic sanmiyorum.
Okan hoca Mertens yerine oynatmazdi ve oynatsa bile arkasini toplayacak oyuncu koymazdi.

Rahmi dede ayaginizi denk alın demezse 8jk ligi fenerin önünde bitirecek görüşüne bende katiliyorum

Dün bu maçı izleyen aklı selim, biraz futbol bilen herkes neden ilk yıl ki futbolu oynayamadığımızı anlar. Zaten kör göze parmaktı da

Çünkü Rashica yok. Kaç tane pas arası yaptı, rakip çıkarken top kaptı ben sayamadım. Bizim Immobile’miz var, Rafa Silva’mız da var, Solda da Semih gibi idare edebilecek Kerem, Barış var. Adamların 2 tane amiral var(Rafa&Immobile), gerisi görev adamı ve 5 tane atıyor.

Bizim Young Boys maçında 4 tane amiral yetmezmiş gibi beke Barış’ı koyarak 5’e çıkardık bunu.

Bunu teknik heyetin görememesini anlamıyorum. Barış’tan Rashica yaratmaya çalışmıyor, ha çalıştın olmadıysa diğer kanada Rashica gibi bir topçu alacaksın. Bulamıyorsan olmaz! Şimdi Zaha gitti Ziyech’i de gönder yap şu hamleyi gözünü seveyim.

Geri
Üst Alt