⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Gerek yok berat falan oynasın fark yemeyelim yeter. Artık elimizde sadece lig var tahminim o da gidecek ama var bir umut, süper ligdeki takımlar da berbat. Hedef lig olmalı.

3 farklı yeneriz der OB Hatipoğlu. Geçiniz.

Rezil olmayacak bir oyun ve skor benim için yeterlidir bu maçta.

Bugün maç oynamamamız gerekirken bu rezilliği yaşatanlara saygılarımı sunuyorum.

Renkdaslar yedek cikilmayacagini biliyorsunuz. Yuzde 10 ihtimal var onu kovalayacak takim işte.

Salaklık yapıp da ideal 11 ile çıkmaz umarım..
Bu maçın etkisiyle çıkacak %100
Screenshot_20250214_010147.webp

Okan buruk simdi cikar zamaninda abilerimizin bir xamax destani var aynisini bizde yapariz diye konusur. Varya denilecek cok sey varda degmezsin, resmen gazosuna maca cikacagiz

Söylüyorum bu maçı tek farkla ittire ittire alırız.

Okan hoca der ki eksikler olmasaydı deplasmanda yenilmezdik.

Alkışlar ve kapanış.

Biraz gerçekçi olmak gerek turu geçme şansımız çok düşük. İş yine mucizeye kaldı

Bu maçı oynamaya gerek yok.
Alkmaar'dan yine 4-5 gol yeriz muhtemelen.

Günay
Sallai Cuesta Sanchez Abdülkerim
Barış Torreira Sara Jelert
Osimhen Morata

Sub: Metehan, Yusuf.

rotasyonlu kadro ile çıkıp fenerbahçe maçına odaklanmalıyız. bütün enerjiyi burada harcarsak ve elenirsek, fener maçını da sıkıntıya atmış oluruz. ligde şampiyon olup, transfer ve yapılanma işini de doğru yönetim ve hocaya bırakmalıyız.

Okan Buruk: "Bir yandan da ikinci maçı kendi sahamızda oynayacağız. Ümidimiz kesmedik. Altını çizeyim. İkinci maç kendi sahamızda. Futbolda her şey var. Bu tür dönüşler çok oldu. Buna inanacağız ve daha iyi hazırlanacağız. Üzdüğümüz insanların gönlünü almak için oynayacağız. 4 gün sonra lig maçı, Rizespor deplasmanı var. Oraya adapte olacağız, hazırlanacağız. Yeni transferlerimiz, bu maçta oynamayan cezalı oyuncularımız, yetiştirebilirsek sakatlarımız daha yeni bir kadroyla kazanarak morallenmek ve ligdeki avantajımızı devam ettirmek istiyoruz. Devamında da Avrupa'da rövanşı oynayacağız. Avrupa'daki ümidimizi de hiçbir zaman kesmeyeceğiz. Burada nasıl kaybettiysek, bizim kalitemizdeki bir takım elinden geleni yapacak. İkinci maçı da aynı şekilde, konsantrasyonla çevirmek için oynayacağız"

Sağlam basacaz yine fb maçı öncesi yorulcaz

En iyi ihtimalle 2-2 veya 3-3 biter ve Avrupa'ya veda edilir. Kötü ihtimalle 3-4 tane daha yiyip yenilirler.

Hiç boşuna kasmayın sakatlık falan olmasın. Rotasyonla çık efendi gibi yenil konu kapansın. Bari şikecileri yenin de futbol konuşacak yüzümüz olsun. Utanmaz arlanmaz herifler kepaze herifler sizi!!

İlk 30 dk ölümüne pres yaparız Bayern maçındaki gibi golü attık attık atamadık

Geri
Üst Alt