Bora Ege
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2009
- 2.574
- 2.630
- 1.893
Deplasman golu kurali kalkti, o yuzden 3-0, 4-1 ve hatta 5-2 sonuclari maci uzatir.mac 3-0 olursa uzatmalara gitmiyor mu?
cogu kisi 3-0 yetiyor saniyor gibi algiladim ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Deplasman golu kurali kalkti, o yuzden 3-0, 4-1 ve hatta 5-2 sonuclari maci uzatir.mac 3-0 olursa uzatmalara gitmiyor mu?
cogu kisi 3-0 yetiyor saniyor gibi algiladim ben
Daha demin imamoglu gece yagis artacak yarin dahada yogun olacak dedi hanginizin haberi dogruEtkili yağış cuma ve cumartesi bekleniyormuş yarın o kadar etkili bi yağış olmayabilirmiş.
Bu aralar bir acayipsin agabeyBu picler yuzunden avrupa macinda bile kafamiz mesgul.
Eskiden avrupa maçı oynamak milli gurur ve ülke temsil edildiği için bir ayricalik olurdu.
Ama sünepe sahte kabadayı gibiler ulkedeki degerlerin icine etti.
Yaşayıp göreceğiz ama radarlarda gözüken yarın, cuma ve özellikle cumartesi yağacak kar kadar etkili bir yağış yok gibi anca sürpriz DEK yağışları oluşursa belkiDaha demin imamoglu gece yagis artacak yarin dahada yogun olacak dedi hanginizin haberi dogru![]()
hatta 6-3,7-4,8-5,9-6 da öyleDeplasman golu kurali kalkti, o yuzden 3-0, 4-1 ve hatta 5-2 sonuclari maci uzatir.
Aslanım 10-6 da eliyoruz ama dimihatta 6-3,7-4,8-5,9-6 da öyle