⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Defansı ileri çıkarmadan orta sahada üstünlük kurup atağa çıkarsak bulduğumuz fırsatlarına değerlendirirsek en önemlisi barış ve osimhen prime açarsa alırız bu maçı

Hollanda futbolu çok yükselişte, o ligde 40 puan toplamış takıma bu hava şartlarinda 3-4 gol atamayız.. biz ilk maçta verdik turu..

Hey gidi, 3-0'lık Real maçı rövanşına bile daha umutlu çıkmıştır bu takım. 10'da 1 bütçemize sahip Avrupa'nın vasat bile denemeyecek kulüplerine puan bırakmaktan, yenilmekten, 4 yemekten taraftarı kulübün kuruluş amacını unutur hale geldi. Çoğu kişi sakatlık çıkmasın yeter kafasında. (ben dahil) Taraftarın ve kulübün genleriyle oynandı son birkaç yılda. Bilin bakalım sorumlusu kim?

Sakat vermediğimiz ve fazla yorulmadığımız her senaryo ok

Parayi çöpe attığımız beklerden birini eksik alip stadın üstünü kapatabilirdik. Veya son aldığımız cüce stoperin parasıyla.
Kaç ton baskı yapacaktı peki kapalı tavan bunu taşıyabilecek miydi?
20-30 milyondan aşağı maliyeti olmazdı

kazıyarak kar temizlemişler sizin ben beyin kıvrımlarınıza şaplak atayıp.
Rezil edecek mis gibi zemini.
Bu yetenek fukarası beynini kullanmaktan aciz stadyum ve çim yöneticileri dayak yemeyi haketmiyor mu şimdi abi.
Rezil kepaze herifler

zemin zaten kötü birde bu maç oynanırsa pazartesiye kadar kar da devam edecek fener maçında zemin leş olur

kazıyarak kar temizlemişler sizin ben beyin kıvrımlarınıza şaplak atayıp.
Rezil edecek mis gibi zemini.
Bu yetenek fukarası beynini kullanmaktan aciz stadyum ve çim yöneticileri dayak yemeyi haketmiyor mu şimdi abi.
Rezil kepaze herifler

Böyle yönetime böyle staf müdürü. Daha dün ilk kar tanesi düştüğünde biliyorduk o zeminin içine edecekleri. Bakkal gibi yönetiyorlar koca kulübü

Geri
Üst Alt