⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

gaza geliyorum bak yapman şöyle şeyler. olaysız, elenmeyi kabul etmiş olarak sakin bir şekilde izleyip, uyuyacağım ben.

Geldi ya olm. Kovduk onlari 6 ay da
Başkan olacak herif alinin uydusu olmaya çalışmasaydı daha uzun ömürlü olurdu.
Yaptığı en büyük mallık taraftarla inatlaşması.
Kulüp efsanesini gönderme şekliydi. Ayrılma işi doğru olsa da hem zamanlaması hemde şekli yanlıştı bu da bunun ipini çeken olayın başı oldu.

Goller,

1-0.
1-1.
2-1.
3-1.
3-2.

2-0'i bulursak hersey mümkün.

Niye? çünkü karşında coluk cocuktan olusan bir takim var.

Yeri geliyor makine gibi oynuyorlar ama senin kadro bu maçı tecrübesiyle alması şart.

Muslera
Jelert-Davinson-Abdül-Berkan
-------Torerria-Sara------
---------Mertens------
Barış----Osimhen-----Sallai

böyle çıkarız galiba

burada rezil futbol ile elenirsek ve üstüne ifb mağlubiyeti gelirse bizi bombok günler bekliyor.

tersi cikarsa buralar bayram yerine döner.

hakkimizda hayirlisi. ama kafamızın bir ucunda her seyin bombok olması ihtimali hepimizde beliriyor.

Rakibin orta sahadaki bağlantı oyuncu yok yani top daha çok bizde kalacaktır ama doğru yerleşimde olmalıyız. gidip önde hurra baskı yaparsak gol yememe ihtimalimiz yok.

İlk yarı itibarı ile ideal kadro ile çıkıp, tur için ümitvari bir skor edilememesi halinde, devre arasında 5 değişiklik yaparak Pazartesi oynayacak oyuncuların büyük bölümünü dinlendirmek lazım..

Tur için takım açısından ümidim yok.. Ancak tribünler dolar, yoğun bir taraftar baskısı olur, ilk 20 dakika içinde de 1 gol bulabilirsek her şey olur..

sonunda bu şekilde sevinçten sahaya döküleceğimiz bir maç olması dileğiyle.

9kuvwk.gif

11 yaparken cuesta diye bi topçumuz olduğunu unutmuşum davinson yerine cuesta oynamalı davinson ikamesi olmayan tek oyuncu oynamasın bu maç hiç gerek yok

bos bos pres yapmaktan dolayi sakatlik cikmasin baska bir sey istemiyorum

okana birkac agir küfür hazirladim simdiden

Muslera

Jelert Davinson Abdül Cuesta

Torreira Sara

Mertens

Baris Osimhen Sallai

Geri
Üst Alt