⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Forum dinozorları; Eyyy Dinozorlar bu meşhur neuchatel maçı öncesi hava nasıldı? Onlar da günümüz Az'si gibi miydi? Beklenti var mıydı biz bunları eleriz diye yoksa piyangodan mı çıktı?

1-nalbant samet
2-denizli mustafa
3-karıncaezmez şevki
4-özcimbomlu sezgin

4-5 kişi hariç inanan kimse yoktu

motive edici tüm editleri paylaşmaya özen gösterelim

Sallai---Davinson--A.kerim---Jelert
---------------Sara--Torreira----------------
Yusuf-----------Mertens-------------BAY
--------------------Osimhen------------------

Şans yanımızda olsun.

Anlık zemin. Çiçeeeeek
1000050401.webp

Forum dinozorları; Eyyy Dinozorlar bu meşhur neuchatel maçı öncesi hava nasıldı? Onlar da günümüz Az'si gibi miydi? Beklenti var mıydı biz bunları eleriz diye yoksa piyangodan mı çıktı?
Umut var mıydı hatırlamıyorum ama okulu asmıştım. Ben maçı tv verdi diye hatırlıyordum ama galiba radyodan dinlemişim. Mesela Rapid maçında okuldaydım, onu net hatırlıyorum. Bükreş maçının birisi dini bayramlardan birine denk gelmişti.
Şaka bir yana o zamanlar fenerli, bjkli beraber izlerdik. O dönem fenerlilerin, bjklilerin ellerinden çok çocuk kaptık sonra bunlar biz ilk şampiyonlar ligine girince uyanmaya başlayıp mırın kırın etmeye başladılar 😁

Berkani metehani ve barisida forvet oynatirim demirbayida sara yerine oynatirim

Osimhen Davinson Sara Ve Toreira yi asla riske etmem skor gelirse sonradan sokarim

Ama okan kendi yedigi halti temizlicem diye saldiracak

Rakip genç, golü erken bulursak dağılabilirler
Gecin bu safsatalari genc mis dagilacaklarmis 2-0 olsa 10 dakikada yine dagilmazlar adamlar takim halinde top oynuyor iki uc kisinin uzerine kurulu filan degil mac 2-1 ken 10 kisi kalsalar mac en cok 3-1 biter bizim gibi oyuncu odakli planlamasi olmayan takimlar dagilir gider

Geri
Üst Alt