⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

çok değil aznin yarısı kadar top oynayabilsek yeter benim için adamlar basmıyor bile bize
bala şansa 1 tane atsak basmaya başlasalar 2-1 çevirirler bile hemen :D

Bencil barış, .. adam jelert, yetenek fukarası pas özürlü cuesta ve seyirci buruk ile bu kadar malesef. Allah bu Cuesta transferine sabap olanların 2 cihanda yüzünü güldürmesin. Organize hiçbirşey yok takımda. Insan biraz mahçup olur hırs yapar.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

50 maç oynasak anca 3 tanesini kazanırız şu dandik rakibe karşı. Bu 3.maç bu sene bunlarla. Adamlar hala çok rahat oynuyor

Bay sampiyonluk verir öyle savruk dengesiz bir adam..futbolu doğaçlama oynuyor hiç bir planı yok..

ya barış ben senin kafanın....

olum kafan yok mu senin niye sürekli kaleye gönderiyorsun.

RCS istatistiği konuşmasın kimse valla - bzim bu oyunda anlamsız.

buluşup bir halt yapamıyoruz çünkü

Şu kadroyla ne bekliyordunuz ki. Neyse ki ligde birkaç adam dönüyor da bu kadar leş GS izlemeyiz
ligde de iyi oynamıyoruz ama bundan bi nebze iyidir, ayrıca adamlar genç çocuklarla oynuyor bu kadro ile de yenmemiz iyi oynamız lazım,baya as oyuncu var sahada şuan %70-80i falan

Az kalecisi topu 20 saniye falan tutuyo elinde hakem bi tanesinde calmadi endirekti. Dunyads bi bize bi Sivas’a calindi heralde bu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mhy şov yapsa sa ben haklı çıksam diye elini ovuşturan adamlar gelmiş millete akıl veriyor

Bu adamların formaları neden papaz elibisesi gibi?

Geri
Üst Alt