⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Bu hatip denilen herif fenerli çıkacak diye hissediyorum ,kovdugumuz gün ifşa olur diye dusunuyorum

Erteleyin ve bu herifleri tekrar saat 13:00’de sahaya sürün. Bunlara tatil, ekmek ve su yok

Evet Demirbay giriyor artık 4 atarız.

4-2-3-1 ya cuesta bek te oynuyor geri kalan bildiğimiz gibi

Bariz öyle. Millet gelmiş üçlü çıktı falan diye sallıyor burada. Kusura bakmasınlar ama yani o kadar saçma ki, maçı izlemeden buraya gelip ateşe odun atmaya çalışan gizli FB'liler olduğundan şüpheleniyorum açıkçası...

arda turan çok tecrübesiz henüz ama eyüp ün 2 3 maçını izledim gerçekten sistem takımı simone jr takımı gibi oynatıyor.Sonuç odaklı bşir takım yaratmış arda turan.Denenmeli mi bilmiyorum ama denense bile bu yönetimle olmamalı bu deneme

Korkularım, Jelert ve Cuestayı oyundan çıkarması. Mertens'i bu maçta 90 dakika oynatıp fb maçına ilk 11 çıkarması. Mertens bu maçta 90 dakikayı tamamlasın, fb maçında geniş kadroda bile olmasın.
Bu maç gitti. Mertens kalsın, jelert cuesta filan, bunlar kalsın.. ancak Osimhen’i Sara’yı ve Torreyira’yı sahaya çıkartmamalı.. Barış ve Salai de 70 de çıkmalı..

Yunus' a Lemina'ya Frankovskiye hava gibi su gibi muhtacız. Moral bozmaya hiç gerek yok. Biz turu götümüzü kaldıramadığımız Kiev maçında kaybettik zaten bu maç hiç oynanmamalıydı.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Taraftar ne istifa söylüyor ne sahayı terk ediyor:D Hem para veriyorsun hem rezilliği izliyorsun iyiymiş.

Geri
Üst Alt