⚽ AL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 2-2 AZ Alkmaar | MS | 20 Şubat | TRT 1

Parrot mıdır nedir onu bile tutamıyorlar herif sağa sola baka baka geziyor

metehanın yaşı genç derhal futbol dışında başka bir mesleğe yönlemndirilmeli

Adamlar topla bizim topsuz giden adamlardan hizli. Bir de hesapta Cuesta cok hizli bir adamdi. Ben sizin transferlerinize…

Taraftarın homurdanması çok olmuyorsa yatsınlar kalksınlar önümüzdeki Fener maçına dua etsinler. O maçta yaşanacak bir rezalet durumunda kimse kurtaramaz bu takımı

Bükemediğin eli öpeceksin. Ben şahsen tebrik ediyorum adamlar çok iyi. Hem takımlarının önü açık hem teknik adamlarının.

Oraya giden taraftara yazık günah

Bu ua da kendini eğlendiriyo biraz dik durunda az ses edin şu takıma

Takım değil de bazı adamlara söz geçiremiyor. Abdülkerim, Kerem, Kaan hatta Barış.
Sorun net yerlilerde
Yerli veya yabancı o konuyu bilmiyorum ama geçen senelerde hep bir tepki verirdi takım hoca için oynadıkları maçlar olurdu. Şu anda takımda o yok. Bu da takım ile hoca arasında bağların ciddi manada zayıfladığını gösterir. Rize maçının ilk devresinde bunu hissetmiştim. Sonuç ne olursa olsun sezon sonunda bir şekilde şampiyon olsak dahi takım ve hoca arasında kopan bağın tekrar sağlandığını ben hiç görmedim. GS bu sezon 3 tane öyle veya böyle saha içi ve dışında önemli figürü kaybetti. 2 saha içi lider İcardi ve Kerem ve saha dışı Erden Timur belki bunların olmaması da o bağın kopmasını sağladı bilemiyorum.

Geri
Üst Alt