Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.366
- 34.306
- 2.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her türlü şampiyonlar valla büyük mallık yapıp 4-6 puan arası kaybetmezlerse.
Biz minimum 8 puan daha kaybedicez.
1cm de olmayabilir, 1 milim gibi mahahahaEee iste karsida yedeklerle lay lay lom oynayan Anderlecht gibi bir takim olmayinca isler kolay olmuyor tabii.
Ayrica ilk golun 1 cm ile cizgiyi gecmis olmasi da umarim febeslileri iyice kudurtmustur.
Anderlechti bizim boktan ekip bile elerdi benceonlarıda zor geçtiler aslında ahbab ilk maçta adamların penaltısı verilmedi bala göte tek atakla gol attılar değişik maçtı.
1 cm vardır yav, uzaktan 1 cm zaten çok çok küçük görünür1cm de olmayabilir, 1 milim gibi mahahaha
Herkes icardi çöp derken de ben iyi diyodum üstad. Kavga etmiştim galiba beni konudan banladılarHerkes iyi diyor ustad fb icin sen degil.diyosun
Çok doğru bir analizfbnin en buyuk alameti farikasi içeriye atilan ortalarda dönen topları sürekli toplayıp dağıtmaları
yay çevresine bilincli yerleşiyorlar dönen topları almak icin
Demiştim demek istemiyorum ama daha ilk senesinin ortalarında Okandan olmaz demiştim. Keşke yanılsaydımFener zaten çöp takımın teki sorun bizim daha kötü oluşumuzda, şu maçı biz oynasak skor aşağı yukarı aynı olurdu. Forumda öyle mesajlar atılıyor ki sanki biz her şeyi elimizden kaçırmışızda adamlar kötü olduğu için yeniliyormuş gibi. İlk 8 e kalma şansı olan bir takımsın eleniyorsun bu eşşekler devam ediyor ve o kulüpte ne başkan ne hoca istifa ediyor herifler 2 ay önce küme potasındaydı şurada uefa puan durumu atıp daşşak geçiyorduk. Bizim şu son 2 ayda yaşadığımızı başka kulüp yaşasa kepenkler aşağı inerdi bizimkiler gülerek basın toplantısı veriyor rezil herif. Okan aşırı sinir ediyor beni son zamanlarda öyle böyle değil. Bu akşam fb'nin avrupa kupası maçı oynaması bizim forumda takip ediyor oluşumuz kaldırılabilir bir şey değil. Şuan biz kendi maçımızı izliyor olmalıydık.