- 28 Temmuz 2011
- 8.526
- 1.546
- 1.438
Yemin ederim moralim duzeldi 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek sikintisi yasina gore mac sayisi cok az. Sakatligi mi cok oldu acaba?Bu cerny vaclav cerny imiş yav, wonderkidti bu adam. Saf kalite, topla yağ gibi
akşam akşam keyfimiz yerine geldi yemin ediyorum ya. ah şu ofsaytlar da gol olsa 5 tane yeselerdi de yüzleri kalmasaydı evden çıkmayaAntifb’liyiz kardeşim. Yalan mı söyleyelim, morallerimizi düzeltti bu mağlubiyet
Ben ikinci maça efor sarfetmeleri için 2-1 ya da 3-1 istiyordum. İyi olduakşam akşam keyfimiz yerine geldi yemin ediyorum ya. ah şu ofsaytlar da gol olsa 5 tane yeselerdi de yüzleri kalmasaydı evden çıkmaya![]()
hani şu götünü kaldıramayan taliscamı hasanYalnız Talisca’nın şutların zımba gibi sert olması sebebi doping olabilir. Saçlarını testten yırtmak için sarıya boyatması bu iddiayı daha da kuvvetlendiriyor!![]()
İnşallah yenilip, sakatlıklar yaşayıp başarısız olursunuz oçocukları
Haksız çıktığım şeyleri söyleyebilirim reis. Rfs için fark bekliyordum. Sonraki maç tottenhamin oyununun bize ters geleceğini düşünmüştüm. Hatırladıkça söyleyebilirim istersen@Eray Emeklier in maç sonrası analizine nerden ulaşabilirim beyler ? Eray Reis diye arattım bulamadım da![]()
ona gerek yok reis yarı otomatik sistem olsa yine 1-5 diYeni ofsayt kurali gelmis olsa macin skoru 1-5 di
Başlarım eforlarına, basıp geçtiler şunlara ya içim rahatladıBen ikinci maça efor sarfetmeleri için 2-1 ya da 3-1 istiyordum. İyi oldu