AL 24/25 Son 16 M:1 | Fenerbahçe 1-3 Rangers | MS | 6 Mart | TRT 1

Valahi moral oldu yav millet 1 aydır suratsızdı:) yine imdadımıza yetiştiler:) alanya antalya ya saplayıp, maç fazlasıylada olsa bunları samsun maçına 10 puan farkla çıkaramayn takım bu saaten sonra dahada konuşmasın..

Ne oldu uçan kaçan şikecilere..Eli ayağı düzgün her takım rezil ediyor bunları.Dünya üzerinde bu tarz iki forvetle arkada tadiç falan oynamaz.Adamların üst limidi bu.Şerefisizler ligde ite kaka hakeme baskı yaparak korkak hakemler sayesinde ligde tutunuyorlar.

Ah ulan ah..Ah iş bilez rezil yönetim ah okan buruk..Ulan o kadar basit hatalar yapıyorsunuz ki resmen şu takımı göstere göstere aşağıya çekiyorsunuz.Şu namussuzlara ümit veriyorsunuz.

Ayrıca şu rangersdaki üç kuruşluk adamlar neler yapıyor.Bizde takımdaki bazı oyuncuları abartmaya devam edelim.

Yalnız Talisca’nın şutların zımba gibi sert olması sebebi doping olabilir. Saçlarını testten yırtmak için sarıya boyatması bu iddiayı daha da kuvvetlendiriyor! 👌
hani şu götünü kaldıramayan taliscamı hasan

yahu bu herifi keşke maclarda ilk 11 oyntsa mou abartmıyorum en fazla 2-3 mac sonra taraftar ıslıklar

ve bu bitik fosile 15 milyon avro bagladı mallar

@Eray Emeklier in maç sonrası analizine nerden ulaşabilirim beyler ? Eray Reis diye arattım bulamadım da 👀😍
Haksız çıktığım şeyleri söyleyebilirim reis. Rfs için fark bekliyordum. Sonraki maç tottenhamin oyununun bize ters geleceğini düşünmüştüm. Hatırladıkça söyleyebilirim istersen

fener mağlubiyeti şampiyonluk umudumu %50 seviyesine çıkarttı.

Biraz kaliteli ve organize hiçbir takımı yenemediler bu sene yani çok normal bir sonuç.

Geri
Üst Alt