AL 24/25 Son 16 M:1 | Fenerbahçe 1-3 Rangers | MS | 6 Mart | TRT 1

Kostic bunlara ilk geldiğinde çok kötü değilmiydi

Mou naptı zamanla fizik kalitesini artırdı, performansını yükseltti ve takıma entegre etti

Biz alsaydık demenin bir anlamı yok alsak çok büyük ihtimalle 3 maç sonra bu çöpü juve iyi kitledi diyip devre arası zararına gönderecektik

Büyük çoğunluk da adam oynayamıyodu okan doğrusunu yaptı diyecekti

Biz Avrupa da yenilince bak yabancı hakem olunca başarısız oluyoruz,
fb, Rangers'e yenilince ligimizin kalitesi kötüymüşmüş...

Sizin ben algınıza, yalanınıza tüküreyim. İnsan biraz dürüst olur, mert olur, delikanlı olur, şerefli, haysiyetli olur.

İyi ki GALATASARLIYIM

İğrenç Maydonoz logosuna kusmadan bakamadığım için, zar zor da olsa iğrenç özeti şimdi izleyebildim.

Rangers'ta Efecan Karaca haramzadelerin İÇİNDEN GEÇMİŞ.

Şu kadarcık dalga geçesim gelmiyor zira biz de aynı durumdayız. Her yıl milyonlar harcayıp madara olup dönüyoruz. 3 yıldır Fener ile aynı rezaletleri yaşattığı için Okan’a nefret doluyum.
Hissiyati anliyorum ama yazilan cumleleri ve nefreti anlayamiyorum. Ayni seyler yasadigimiz Fener mi? 2 senedir dominant bir oyunla sampiyon, bu sene de ondeyiz. Icerde disarda 3ledik adamlari.

Avrupa ayri bir olay, orada iyi olsak ligde iyi olmayacaktik belki. Her ikisinde de tepeye oynamak ayri bir kadro derinligi istiyor, bu konuda da onlar bizden daha avantajliyken hocasina nefret duyan taraftar gercekten sasirtiyor artik beni.

Tarihimizdeki Avrupa basarilari 2000-2001 yilinda kaldi. Baska da basarimiz yok. O basarilar da 4 sene sampiyonluk sonu geldi. Sizin bu mantiginizla 1999 senesinde Terim'i tekme tokat yollamamiz gerekiyordu.

Galatasaray taraftari sampiyonluk(lar) kazandiran hocasina nefret duymaz, duymamali.

Hissiyati anliyorum ama yazilan cumleleri ve nefreti anlayamiyorum. Ayni seyler yasadigimiz Fener mi? 2 senedir dominant bir oyunla sampiyon, bu sene de ondeyiz. Icerde disarda 3ledik adamlari.

Avrupa ayri bir olay, orada iyi olsak ligde iyi olmayacaktik belki. Her ikisinde de tepeye oynamak ayri bir kadro derinligi istiyor, bu konuda da onlar bizden daha avantajliyken hocasina nefret duyan taraftar gercekten sasirtiyor artik beni.

Tarihimizdeki Avrupa basarilari 2000-2001 yilinda kaldi. Baska da basarimiz yok. O basarilar da 4 sene sampiyonluk sonu geldi. Sizin bu mantiginizla 1999 senesinde Terim'i tekme tokat yollamamiz gerekiyordu.

Galatasaray taraftari sampiyonluk(lar) kazandiran hocasina nefret duymaz, duymamali.
Konu Avrupa. Fener ile aynı rezaletleri yaşatıyor dediğim konu Avrupa maçları. Sıradan Avrupa takımlarından 3-4 yiyip elenmemiz.

Avrupa ayrı bir olay değil. Ben asıl bu kafadan nefret ediyorum. Rfs, Malmo, Young Boys, Prag, Az gibi takımlar seni eziyorsa bunun sebebi kadro derinliği OLAMAZ.

Tarihimizdeki Avrupa başarıları da 2000'de kalmadı. 10 sene önce de dar kadroyla hem şampiyon hem de CL çeyrek finalindeydik. Kaldı ki 2000'e gelene kadar da her sene iz bırakarak ilerledik. Aradan 25 yıl geçti, ekonomik güçleri ele alınca dahi kıyaslamak saçmalık oluyor.

Galatasaray taraftarı 14 yıllık bekleyişten sonra gelen şampiyonluğun ardından "yetmez bize bir kupa hedef artık Avrupa" diyen bir taraftar.

Benim hissiyatım Galatasaray taraftarının azımsanmayacak kesiminin hissiyatıdır. Senin toto ligin şampiyonluklarıyla tatmin olman beni bağlamadığı gibi sana da benim ne hissedip hissetmeyeceğime dair hükümde bulunma hakkı vermiyor Boracım.

Türk takımlarının Avrupa'da bu kadar leş olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Bizden 50 kat daha düşük bütçeli takımlar ekini kolunu sallaya sallaya yeniyorlar bizi. Burada büyük bir yanlış var ve dahası bunu değiştiremiyorlar biz gelenleri kendimize uyduruyoruz. Tembel, çalışmak istemeyen insanlar haline geliyor heö futbolcular hem teknik heyet. Gerçekten enteresan bir ortam var. Lige gelen direkt geriye gidiyor Sara ilk geldiğinde nasıl şimdi nasıl. Symanzski ilk geldiğinde nasıl şimdi nasıl.

Ek olarak Türk futbolunun mevcut yönetici profilinden bir an önce kurtulması lazım. Cebinde parası olan cahil adamlar tarafından yönetildiği sürece bizim futbolumuz bir arpa boyu yol alamaz. Tff'sinden tut kulüp başkanlarına kadar ne alakası var bu adamların futbolla.

Yau memlekette akademide bile ne işi var burada dediğiniz adamlar doluştu, siz futbolda yöneticilerden liyakat bekliyorsunuz.

Türk takımlarının Avrupa'da bu kadar leş olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Bizden 50 kat daha düşük bütçeli takımlar ekini kolunu sallaya sallaya yeniyorlar bizi. Burada büyük bir yanlış var ve dahası bunu değiştiremiyorlar biz gelenleri kendimize uyduruyoruz. Tembel, çalışmak istemeyen insanlar haline geliyor heö futbolcular hem teknik heyet. Gerçekten enteresan bir ortam var. Lige gelen direkt geriye gidiyor Sara ilk geldiğinde nasıl şimdi nasıl. Symanzski ilk geldiğinde nasıl şimdi nasıl.

Topcular normal sartlarda kazanacagi paranin x4 kazaniyor. Sozlesmeler net maas uzerinden olunca antreman yapmasa bile banka hesabi sisiyor aydan aya. Eger performans bazli ya da daha kulubu koruyan sozlesme onerirsen de gelmiyor, zaten normal maasini Ingiltere, Ispanya, Fransa gibi ulkelerde yasayip kazaniyor, neden gelsin?

Ilk once kendi ulke futbolunu alt yapi ve tesislerden baslayip gelistirip, sonrasinda disardan senin yapamadigini yapacak oyuncu transfer etmelisin. Ona da bu ortam cazip gelip, kendinden verecek sekilde transferini yapar. Kulupler bunu yapamiyor cunku 1) liyakat eksik, 2) taraftar ve medya baskisi. En az 4-5 senelik bir surec bu.

Bu genel kural, bazen karakterli insana denk geliyorsun adam gercekten profesyonel, isini ciddi yapiyor sartlar ne olursa olsun ya da severek. Onun performansi cok dusmez. Ama bu tarz oyuncular 50 transferden 1 tanesidir, digerleri normal insan parayi buldu mu rehavete giriyor. Bu sadece futbol'da degil, her işte böyle, beyaz yaka da mavi yaka da ayni..

Biz dua edelim, 10 senede bir karakterli topcular ile kadroyu tesadufen denklestirip bir basari bekleyelim. Yoksa gercekten ciddi bir devrim yapacak beyin kalmadi Turkiye'de futbol ile ilgili..

Geri
Üst Alt