Berke Cüce
Kırmızı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 2.278
- 1.663
- 953
Çerni gayet iyiymiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hissiyati anliyorum ama yazilan cumleleri ve nefreti anlayamiyorum. Ayni seyler yasadigimiz Fener mi? 2 senedir dominant bir oyunla sampiyon, bu sene de ondeyiz. Icerde disarda 3ledik adamlari.Şu kadarcık dalga geçesim gelmiyor zira biz de aynı durumdayız. Her yıl milyonlar harcayıp madara olup dönüyoruz. 3 yıldır Fener ile aynı rezaletleri yaşattığı için Okan’a nefret doluyum.
Konu Avrupa. Fener ile aynı rezaletleri yaşatıyor dediğim konu Avrupa maçları. Sıradan Avrupa takımlarından 3-4 yiyip elenmemiz.Hissiyati anliyorum ama yazilan cumleleri ve nefreti anlayamiyorum. Ayni seyler yasadigimiz Fener mi? 2 senedir dominant bir oyunla sampiyon, bu sene de ondeyiz. Icerde disarda 3ledik adamlari.
Avrupa ayri bir olay, orada iyi olsak ligde iyi olmayacaktik belki. Her ikisinde de tepeye oynamak ayri bir kadro derinligi istiyor, bu konuda da onlar bizden daha avantajliyken hocasina nefret duyan taraftar gercekten sasirtiyor artik beni.
Tarihimizdeki Avrupa basarilari 2000-2001 yilinda kaldi. Baska da basarimiz yok. O basarilar da 4 sene sampiyonluk sonu geldi. Sizin bu mantiginizla 1999 senesinde Terim'i tekme tokat yollamamiz gerekiyordu.
Galatasaray taraftari sampiyonluk(lar) kazandiran hocasina nefret duymaz, duymamali.
Türk takımlarının Avrupa'da bu kadar leş olması gerçekten can sıkıcı bir durum. Bizden 50 kat daha düşük bütçeli takımlar ekini kolunu sallaya sallaya yeniyorlar bizi. Burada büyük bir yanlış var ve dahası bunu değiştiremiyorlar biz gelenleri kendimize uyduruyoruz. Tembel, çalışmak istemeyen insanlar haline geliyor heö futbolcular hem teknik heyet. Gerçekten enteresan bir ortam var. Lige gelen direkt geriye gidiyor Sara ilk geldiğinde nasıl şimdi nasıl. Symanzski ilk geldiğinde nasıl şimdi nasıl.