AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Olum topu uzaklaştırıyorsunuz okey tamam taktik olabilir de orta sahanın ortasına top mu uzaklaştırışır. Kaleci topu dikiyor hop orta sahaya, bek şişiriyor orta sahaya.
Mal herifler orta sahada adamınız yok kime ne şişiriyorsunuz. Adamlar yorulmadan kontraya çıkıyor bu embesillik yüzünden

ilk mactaki gibi yerden 2-3 hızlı pas yapsalar coktan golü atmıştı salaklar

Milli maçlar olmasa erteleme olurdu ama milli maçlar var o yüzden pazar oynarlar

Bu arada Avrupa ligini alacak takım Tothenam olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sikeciler devam etsin Avrupa da ezilip lig de puan kaybi yasasinlar

Fenerin fizik gücü şu an bakınca bizden çok üstün gözüküyor neredeyse tüm dönen topların hepsini topladılar.

rangers defanstan çıkarken biraz akıllı çıkabilse çok pozisyona girer ama dan dun saçma yere vuruyorlar.

Göztepe’den hallice bir takıl kendi evinde son 3 maçı kaybetmiş nesi zor
Gayet zor deplasman adamların stattaki taraftarını görüyormusun,ayrıca Goztepe deplasmanı da kolay değil..Rangers iyi takım demedim,zor deplasman dedim..ben zaten bu maçtan once fener daha evlenmedim bu rangers iyi takım değil dedim..bursa 3.ligde ama git oyna zor deplasman,Eskişehir zor deplasman..

Gayet zor deplasman adamların stattaki taraftarını görüyormusun,ayrıca Goztepe deplasmanı da kolay değil..Rangers iyi takım demedim,zor deplasman dedim..ben zaten bu maçtan once fener daha evlenmedim bu rangers iyi takım değil dedim..bursa 3.ligde ama git oyna zor deplasman,Eskişehir zor deplasman..
Taraftar bakımından katılıyorum evet takım olarak vasatlar bu doğru

bizim 2 gol atmamız icin bu macta 25 tane filan şut cekmemiz lazımdı,yani şansta lazım biraz

Geri
Üst Alt