- 6 Eylül 2014
- 83.259
- 56.820
- 4.283
Recep biraz özeleştiri yapdessers cıkmasa atardı rangers
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep biraz özeleştiri yapdessers cıkmasa atardı rangers
Bence fener türü gecsin. Bu adamların sadece lige dönmesi sıkıntı yaratır.
Gayet zor deplasman adamların stattaki taraftarını görüyormusun,ayrıca Goztepe deplasmanı da kolay değil..Rangers iyi takım demedim,zor deplasman dedim..ben zaten bu maçtan once fener daha evlenmedim bu rangers iyi takım değil dedim..bursa 3.ligde ama git oyna zor deplasman,Eskişehir zor deplasman..Göztepe’den hallice bir takıl kendi evinde son 3 maçı kaybetmiş nesi zor
Çomak sokmayalım hiç bahsi bile geçmesin akıllarına gelmesin mümkünseValla ülkede bu fedarasyon bizde de bu yönetim varken hersey olabilir
Macin uzatmalari gidip 119da maglibiyet golu yemesi mi? Var bi hayalimiz
Bilbao kaparBu arada Avrupa ligini alacak takım Tothenam olur
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Taraftar bakımından katılıyorum evet takım olarak vasatlar bu doğruGayet zor deplasman adamların stattaki taraftarını görüyormusun,ayrıca Goztepe deplasmanı da kolay değil..Rangers iyi takım demedim,zor deplasman dedim..ben zaten bu maçtan once fener daha evlenmedim bu rangers iyi takım değil dedim..bursa 3.ligde ama git oyna zor deplasman,Eskişehir zor deplasman..
Tottenham Rangers aynı kalibrede takımlar zaten10 kişiye vermezdi herhalde şu maç
ulan harbiden böyleymişFb 2 isabetli şut 2 gol
Hay sokayım böyle işe