Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav fener beraberlik alırsa iyi sonuç olur nereye eliyorBen hala fenerin rangersi eleyecegini düşünüyorum. Umarım fener elenir ve kötü gidişleri başlar..
Insallah..ben rangers pek beğenmedim hala emin değilim..Yav fener beraberlik alırsa iyi sonuç olur nereye eliyor
mou maximle tartıştıgı icin kesti ve gönderilmesini istedi zaten bunu kendi muhabirleri aylar önce söylediMaximini kadroya almamışlar.. imalı paylaşımlar yapmış..elenirlerse portekizli şopar çok eleştirilir bunlar karışır..biz antalya maçını alalım yeterli..
Elenecekler ve tüm ihale mouya kalacak..maximin oynasaydı elerdik diyecekler..mou maximle tartıştıgı icin kesti ve gönderilmesini istedi zaten bunu kendi muhabirleri aylar önce söyledi
keza osayide gitmek istedigini söyledigi icin onuda oynatmıyor
Katılıyorum da senin benim kadar camiayı sahiplenmiş olsa beğen beğenme hocaya maymun yakıştırması yapan adamla mesafe koyman beklenir. Normal olan budur.En sevdiğim oyuncu 1 bülent 2 tugaydı belki profosyrnel düşünüyorlar biz abartıyoruz ama biri rizeye giderek beni üzdü biride bu hareketleriyle üzüyor.. Hayranlıkla izlediğim adam bunlar yinede kızamıyorum benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzdu bunlar ( yerli olarak)
Katılıyorum da senin benim kadar camiayı sahiplenmiş olsa beğen beğenme hocaya maymun yakıştırması yapan adamla mesafe koyman beklenir. Normal olan budur.
Karakter olarak Hasan Şaşı hiç kimseyle değiştirmem. En azından hala Galatasarayı savunuyorEn sevdiğim oyuncu 1 bülent 2 tugaydı belki profosyrnel düşünüyorlar biz abartıyoruz ama biri rizeye giderek beni üzdü biride bu hareketleriyle üzüyor.. Hayranlıkla izlediğim adam bunlar yinede kızamıyorum benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzdu bunlar kendi izlediğim 35 sene için konuşuyorum ( yerli olarak)