AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Ben hala fenerin rangersi eleyecegini düşünüyorum. Umarım fener elenir ve kötü gidişleri başlar..

Livakovic
Skriniar Djiku Yusuf
Osayi Fred Szymanski Kostic
Tadic
Dzeko Nesyri

Müldür ve Amrabat yedek olabilir.​

Maximini kadroya almamışlar.. imalı paylaşımlar yapmış..elenirlerse portekizli şopar çok eleştirilir bunlar karışır..biz antalya maçını alalım yeterli..

Maximum olabiliri beraberlik futbol içi etkenlerden bahsediyorsak eğer sadece.Fb ilk maçta da her verdiği geçiş net gol pozisyonu oldu e şimdi daha önde oynamak zorundalar rangers da kapanıp bekleyecek skniar falan zaten rakip gecisteyken anca refakatcilik yapıyor rakibe o yüzden kalecileri ve defans saçmalamazsa rangers 2-3 fark atabilir yine

Maximini kadroya almamışlar.. imalı paylaşımlar yapmış..elenirlerse portekizli şopar çok eleştirilir bunlar karışır..biz antalya maçını alalım yeterli..
mou maximle tartıştıgı icin kesti ve gönderilmesini istedi zaten bunu kendi muhabirleri aylar önce söyledi
keza osayide gitmek istedigini söyledigi icin onuda oynatmıyor

eğlendir bizi fb

Big come back reverse cow girl bekliyorum fenerden

Tugay yine oran buran oynuyor ya

En sevdiğim oyuncu 1 bülent 2 tugaydı belki profosyrnel düşünüyorlar biz abartıyoruz ama biri rizeye giderek beni üzdü biride bu hareketleriyle üzüyor.. Hayranlıkla izlediğim adam bunlar yinede kızamıyorum benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzdu bunlar kendi izlediğim 35 sene için konuşuyorum ( yerli olarak)

En sevdiğim oyuncu 1 bülent 2 tugaydı belki profosyrnel düşünüyorlar biz abartıyoruz ama biri rizeye giderek beni üzdü biride bu hareketleriyle üzüyor.. Hayranlıkla izlediğim adam bunlar yinede kızamıyorum benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzdu bunlar ( yerli olarak)
Katılıyorum da senin benim kadar camiayı sahiplenmiş olsa beğen beğenme hocaya maymun yakıştırması yapan adamla mesafe koyman beklenir. Normal olan budur.

En sevdiğim oyuncu 1 bülent 2 tugaydı belki profosyrnel düşünüyorlar biz abartıyoruz ama biri rizeye giderek beni üzdü biride bu hareketleriyle üzüyor.. Hayranlıkla izlediğim adam bunlar yinede kızamıyorum benim için gelmiş geçmiş en iyi oyuncumuzdu bunlar kendi izlediğim 35 sene için konuşuyorum ( yerli olarak)
Karakter olarak Hasan Şaşı hiç kimseyle değiştirmem. En azından hala Galatasarayı savunuyor

Geri
Üst Alt