Özkan Erol
Kırmızı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 1.789
- 1.288
- 473
Ben de hala ifbnin eleyecegini düşünüyorum. İlk yarım saat önemli rangers yemezse kontradan atar diye düşünüyorum. Her şeyin olabileceği bir maç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle bir hücum hattıyla zor gol atarlar. Ama ben uzaktan sutla gol bulacaklarini düşünüyorum. Fred ya casperin kariyer maçı olabilirLivakovic
Skriniar Djiku Yusuf
Osayi Fred Szymanski Kostic
Tadic
Dzeko Nesyri
Müldür ve Amrabat yedek olabilir.
Özkan böyle temenni niteliğinde postlardan uzak durmanı öneririm..Böyle bir hücum hattıyla zor gol atarlar. Ama ben uzaktan sutla gol bulacaklarini düşünüyorum. Fred ya casperin kariyer maçı olabilir
Aman aga ne temennisi rezil kepaze olsun tescilliler. Şöyle 5 6 yesinler de insan içine cikamasinlar.Özkan böyle temenni niteliğinde postlardan uzak durmanı öneririm..
Kocaeli 'de bir dönem bulundum işçi-emekçi şehridir. sende yat artık geç olduAman aga ne temennisi rezil kepaze olsun tescilliler. Şöyle 5 6 yesinler de insan içine cikamasinlar.
Öyle bir dünya yok.. fark yerlerBen de hala ifbnin eleyecegini düşünüyorum. İlk yarım saat önemli rangers yemezse kontradan atar diye düşünüyorum. Her şeyin olabileceği bir maç
Fener bunlari yenecek diyenler cogaldi son gunlerde. Acaba ne oyunlar donuyor?7-0 bitse 8 olmadı diye üzülürüz yav öyle bir csmia işte!
Ligde yatan yatana bunlara. Ama kupa maçında çakarsak tersine döner belkiZerre mutlu olamadıkları bir an bile ortak olamadıkları bir hafta dilerim önce bugün sonra ligde.
Samsun yatmaz ama hakem operasyonu yapacaklar.Ligde yatan yatana bunlara. Ama kupa maçında çakarsak tersine döner belki