Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pazartesi mac yok milli takimlar toplaniyor140 Km üzerindeydi en son kat edilen mesafe yanlış görmediysem.
Muhtemelen Samsun maçına erteleme isteyecekler Ptesi falan oynanır
PuahahahahhahahsbsbsnsbsnsnnsndUefa kupasını alır bunlar
Bazıları hemen başladı fb övmeyin övenler kuş filan demeye
Olm Rangers deplasmanında nasıl bir oyun bekliyordunuz ki anlamadım
Biz çıksak ne oynayacaktık sanıyorsunuz
Adamlar öyle veya böyle oynuyor işte
Bu kafayı toprağa sokup deve kuşçuluğu yapmayı bırakın artık
Başımıza ne geldiyse bundan geliyor
Doğru düzgün eleştiri ve tenkit yapalım ki daha iyiye ulaşalım
Gerçi Okan varken zor ama
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evt.Yine not. Muslera'nın penaltı çıkardığını hatırlayan var mı?
3 sene önce Barcelona ile son 16 oynadık.İlk ben dalga geçerdim ama düşününce yani hep Fener ile dalga geçiyoruz, en son bir tur eşleşmesini bu noktaya getirebildik mi ben son 10 yılda hatırlamıyorum hatta en son Schalke var. Öyle veya böyle bence de çok kötü bir takım olan Rangers'a 3-1'den turu getirecek noktaya getirip taraftarını heyecanlandırdılar, bunu yaşattılar. Geçen yıl Olympiakos vs. yani en azından yarışabiliyorlar bize de dalga geçmesi düşüyor maalesef.
Bu kulübün başkanından malzemecisine kadar tüm odağı avrupa kupaları olacak şekilde dizayn edilmeli. Perşembe avrupa maçı var diye önceki hafta Cumartesi lig maçında rotasyon yapmalı bu takım önümüzdeki yıldan itibaren.
Serdar Sarıdağ miSerdar ağladı ağlayacak yabancı hakemlere sövüyor. Şikayet edin falan diyor ya ahahahaha
3 sene önce Barcelona ile son 16 oynadık.
Fb’nin tarihinde yok güçlü takımdan deplasmanda puan almak.
Ancak Konferans ve Anderlecht, Rangers, Plzen gibi 5’te biri maliyetli takımlara diş geçirir.