AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Facianın kıyısından dönmüşüz ulan
Mhy penaltı hahahahaha

250 milyon euroluk fener 75 milyonluk rangersa elenmiş,adamlar sanki efsane futbol oynamış unutulmaz bir başarı kazanmış gibi konuşuyorlar sosyal medyada..gerçekten çok aptal camia..

Mhy'ye rüyasında penaltı sonrası koş yakala oğlum diye seslenen gaipten bir ses gelmediyse hiç bişe bilmiyorum. 🤣

140 Km üzerindeydi en son kat edilen mesafe yanlış görmediysem.

Muhtemelen Samsun maçına erteleme isteyecekler Ptesi falan oynanır

Nasıl elensinler desen ancak bu kadar olurdu 120 dakika top oynayıp yorgun bir şekilde maça çıkacak olmaları, tam umutlanmışken elenmenin verdiği moral bozukluğu, penaltı atışını Mert Hakan denilen dengesizin atamayışı .... Uzun zamandır bu kadar güzel bir araya gelen kombin görmemiştim...

Bazıları hemen başladı fb övmeyin övenler kuş filan demeye

Olm Rangers deplasmanında nasıl bir oyun bekliyordunuz ki anlamadım

Biz çıksak ne oynayacaktık sanıyorsunuz

Adamlar öyle veya böyle oynuyor işte

Bu kafayı toprağa sokup deve kuşçuluğu yapmayı bırakın artık

Başımıza ne geldiyse bundan geliyor

Doğru düzgün eleştiri ve tenkit yapalım ki daha iyiye ulaşalım

Gerçi Okan varken zor ama

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
👍 👍

İlk ben dalga geçerdim ama düşününce yani hep Fener ile dalga geçiyoruz, en son bir tur eşleşmesini bu noktaya getirebildik mi ben son 10 yılda hatırlamıyorum hatta en son Schalke var. Öyle veya böyle bence de çok kötü bir takım olan Rangers'a 3-1'den turu getirecek noktaya getirip taraftarını heyecanlandırdılar, bunu yaşattılar. Geçen yıl Olympiakos vs. yani en azından yarışabiliyorlar bize de dalga geçmesi düşüyor maalesef.

Bu kulübün başkanından malzemecisine kadar tüm odağı avrupa kupaları olacak şekilde dizayn edilmeli. Perşembe avrupa maçı var diye önceki hafta Cumartesi lig maçında rotasyon yapmalı bu takım önümüzdeki yıldan itibaren.

İlk ben dalga geçerdim ama düşününce yani hep Fener ile dalga geçiyoruz, en son bir tur eşleşmesini bu noktaya getirebildik mi ben son 10 yılda hatırlamıyorum hatta en son Schalke var. Öyle veya böyle bence de çok kötü bir takım olan Rangers'a 3-1'den turu getirecek noktaya getirip taraftarını heyecanlandırdılar, bunu yaşattılar. Geçen yıl Olympiakos vs. yani en azından yarışabiliyorlar bize de dalga geçmesi düşüyor maalesef.

Bu kulübün başkanından malzemecisine kadar tüm odağı avrupa kupaları olacak şekilde dizayn edilmeli. Perşembe avrupa maçı var diye önceki hafta Cumartesi lig maçında rotasyon yapmalı bu takım önümüzdeki yıldan itibaren.
3 sene önce Barcelona ile son 16 oynadık.

Fb’nin tarihinde yok güçlü takımdan deplasmanda puan almak.

Ancak Konferans ve Anderlecht, Rangers, Plzen gibi 5’te biri maliyetli takımlara diş geçirir.

Whatsap gruplarinda has cimbomlular bile övmüş bu şerefsizleri yaw bu oyunla puan kaybetmezler falan diyenler var hakkaten çok mu iyi oynadılar ?
Samsun hafta sonu şu yorgunlugun üstüne bir kamışı verse ellerine ne tatlı olur

3 sene önce Barcelona ile son 16 oynadık.

Fb’nin tarihinde yok güçlü takımdan deplasmanda puan almak.

Ancak Konferans ve Anderlecht, Rangers, Plzen gibi 5’te biri maliyetli takımlara diş geçirir.

Barça ile gruptan çıkınca oynadık, iki ayaklı eşleşmelerde grup sonrası kimseyi geçemiyoruz. Şimdi kontrol ettim en son 2013'te Schalke'yi geçmişiz bu yani öyle Plzen, Rangers ile oynasak biz de geçerize indirgenecek bir durum değil.

Geri
Üst Alt