AL 24/25 Son 16 M:2 | Rangers (3) 0-2 (2) Fenerbahçe | MS | 13 Mart | TRT 1

Salako bizde olsa osimhenden fazla atar bilmem ne yok osimhen bir onun kadar bile oynayamiyor diyenler vardı onlara gülüyordum aklıma gelince 2 maçtır katılarak gülüyorum.Cenk tosunu geçtim umut nayir bile oynasa fb turlamisti

1 dk bile bakmadim

Merakim su izleyenlere sorayim: asildilar mi bala mala 2-0 yapip uzattilar?

Bunun haricinde bilbao patlasaydi daha da iyi olacakti ama olsun Ciyrik Finil yiptik diyemesinler
Rangers kötüydü ciddi. Zaten son bilmem kaç iç saha maçını da kaybetmişler. İlk maçtaki skorla turladılar. Bardağın dolu tarafı; febenin kötü seçimler yapıp nasıl olsa yeneriz havasındaki maçları kaybetme potansiyelinin görülmesi. Tabi bizim ligde bunlara puan kaybettirilmemeye odaklı maç yönetimlerinin mavcut olması da ayrı bir konu.

Eski Kasımpaşa TD sinin dediği gibi bizim ligdeki takımlar fenerin karşısına bizim karşımıza çıktıkları gibi çıkıp oynasalar ligde çekişme falan olmaz... 2.5 senedir bunu söylüyorum ama kimseye ispat edemiyorum...

Eski Kasımpaşa TD sinin dediği gibi bizim ligdeki takımlar fenerin karşısına bizim karşımıza çıktıkları gibi çıkıp oynasalar ligde çekişme falan olmaz... 2.5 senedir bunu söylüyorum ama kimseye ispat edemiyorum...
Rize ve konyaspor oynadı işte. Sonuç ne oldu ? Maçı rizespor ve konyaspordan aldılar fb'ye verdiler. Direnç gösteren takımı gördükleri anda hakem devreye giriyor. Penaltılar kırmızı kartlar havada uçuşuyor. Bir şekilde maçı kazandırıyorlar malum şikeci camia'ya..

Direnç göstermeyen takım olunca lay lay lom maç yönetiyor hakemler. Etliye sütlüye karışmıyorlar. Nasıl yeneceksin bu şebekeyi ? İyice mide bulandırmaya başladılar.

Cerny ahmet kutucuya donusmez
Adamin top teknigi bilesik hareketleri calimi sutu zekasi herseyi var su seviye bir oyuncu en son ne zaman gorduk hatirlamiyorum

Okanin hatasi kutucu cuesta jacobs sallai frankowski gibi dumduz adamlari almasi yanlis adam transfer ettirmesi

Akturkoglu top kaybi yapiyordu ama yetenek vardi faydali oldu ziyech yetenekli ama sorunluydu bir sure faydali oldu zaha nin ölüsü is yapti belli sure

Kanat oyuncusu aliyorsan calim atacak topa vuracak bunlari yapamiyorsa kapidan sokmayacaksin
Reis cerny iyi adam ama fazla abartıyorsunuz.
Hatta lafım sana değil genel şu ligde olsun avrupada olsun oynadığımız takımlarda birazcık sivrilen adamları hemen alma peşindeyiz.Tabiki doğru analiz etme durumuna göre herkesin görüşü farklı olabilir.

Bizde yunus varken gerek yok.Yunusla aralarında pek fark yok.Bize alternatifde lazım değil.Bize ilk 11’e daha iyisi lazım.

Reis cerny iyi adam ama fazla abartıyorsunuz.
Hatta lafım sana değil genel şu ligde olsun avrupada olsun oynadığımız takımlarda birazcık sivrilen adamları hemen alma peşindeyiz.Tabiki doğru analiz etme durumuna göre herkesin görüşü farklı olabilir.

Bizde yunus varken gerek yok.Yunusla aralarında pek fark yok.Bize alternatifde lazım değil.Bize ilk 11’e daha iyisi lazım.
Yok diger bizimle oynayan oyunculara ben hic yukselmedim ama bu adam cidden iyi adam yunusa benziyor ama farkli profiller

Ayrica yunusa birsey oldumu kaliyoruz bu tip adam gecen dripling yapan iki uc tane oyuncun olmali

Geri
Üst Alt