AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Acil ismail kartalı getirip onun da bi bok olmadığını görmeleri lazım

her yorumcunun pep gibi bahsetmesinden sıkıldım

Adamlar yalnız 3. bölgede o kadar kolay birebirler yaptılar, üçgenler kurdular ki dalga geçtiler, sahadan sildiler resmen. Topu ayaklarına aldıklarında doğaçlama çok az şey vardı sahada. Şu kadro ile bu oyun disiplini, bu taktiksel farkındalık biz Türk kulüplerinin asla ulaşamayacağı seviye işte.

Adamların en pahalı topçusu brüt 850 bin euro alıyormuş yahu. Üstelik yarısı vergi desen eline yarım milyon geçmiyor.

Resmen avrupa da her takımımız eziliyor arkadaş nasıl olacak böyle bilmiyorum
Çözüm çok basit. Tff denilen gerzekçe yönetilen ülkenin kaderini çizen kurum aklını başına alacak yabancı oyuncu kısıtlamasını kaldıracak.
Bu maaş zırvasının yükselmesi hep yerli kaybetmeyelim zaten kısıt var muhabbetiyle başlıyor.
Yunus, barıştan daha iyi yerliyi çok rahat bulursun ama alamıyorsun.
Devre arası ahmedi almak zorunda kalıyorsun 1 küsür maaşı var.

Abdülü kesemiyorsun deneyebilecek hamlen olmuyor çünkü sonraki yıllara aman abdülü kaybetmeyelim diyorsun.

Son olarak en önemlisi altyapıda yabancı sınırı kalkması.
Oynatamıyor musun orada sınır yok zaten denilebilir. U19da oynatıp ihtiyaç duyduğunda a takımla idmana alıp maça süremediğin sürece boşa atılmış adım.
Bu kural yüzünden beknaz 1 dakika resmi maçta şans bulamadı profesyonel sözleşmeye imza attığı anda yabancı sayıldı. Böyle mal kuralların olduğu ülkede bu sonuçlar normal.
Fener neneyi altyapıya alıyor ligde oynatamayacağı için gönderip 3 sene sonra 20 milyon verip alıyor. 20 milyona 10 tane nene yetiştiremez mi kulüpler.
Çıkış noktası burası.

Erol Bulut: "Fenerbahçe, elindeki kadro ile Dinamo Zagreb ile 10 maç yapsa 8 galibiyet, 2 beraberlik alır." (HT Spor)

Geri
Üst Alt