AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Türk futbolundan bir cacık olmaz dandik ligte takılalım boş boş laf dalaşı yapalım ancak avrupa kupalarına takım göndermeyelim rezil olmamak için

Sebebi Ali denen it işte her sezon transfer yarışları derken bütçeler koptu gitti Avrupa’da 30 yaş üstü bitik adamlara saplandık gittik genç noname oyuncular almayı unuttuk
ligin 18 degilde 10-12 olmasi taraftariyim, kücük ligler genelde bu sekilde ilerliyor örnegin avusturyanin salzburg kulübü gibi. daha rekabetci lig olabilir.

Saran korkak adamın teki 2 ay ininden çıkmaz fener bu gidişle devre arasına kadar 7. 8.sıraya düşer babasının parasıyla hakem alacak bir başkan da yok

ligin 18 degilde 10-12 olmasi taraftariyim, kücük ligler genelde bu sekilde ilerliyor örnegin avusturyanin salzburg kulübü gibi. daha rekabetci lig olabilir.
O bizim ülkede zor abi lig erken biter futbolcular salar kendini toparlayamayız bizimkiler ne kadar maç yaptı o kadar iyi benim nezdimde

Saran'ın yerinde olsam Aykut kartını erken kullanmam. Tedesco'yu Ali getirmiş, kadroyu Ali kurmuş. Sorumluluğun yok. Bırak 1-2 ay takılsın Tedesco, baskılar iyice artınca gönderirsin.

Yeni hoca getirse onun da kadroyu toparlayacağının garantisi yok. Tedesco kaldıkça ihale Ali'ye yazılır. Saran bu kozu kaybetmek ister mi bilemem.
Sado için şu an iki ucu dışkılı değnek gibi bi durum var.

Aykutu getirse takım 10 haftada 3 maç kaybetse sado istifa

Tedesco kalsa takım 5 haftada 2 maç kaybetse yine şampiyonluktan kopuyorsun ama sado artık kov söylemleri olur

Esas bomba koç gidince dedik şimdi görelim bakalım arka planda hangi futbolcuya ne maaş verildi cebinden ne kadar koyuyordu şampiyon olamayan takım Avrupa da bi gram bişey yapamayan takım her sezon 100 milyon Euro bonservis 100 de maaş sıkıyordu bakalım neler yaşanacak

Saran'ın yerinde olsam Aykut kartını erken kullanmam. Tedesco'yu Ali getirmiş, kadroyu Ali kurmuş. Sorumluluğun yok. Bırak 1-2 ay takılsın Tedesco, baskılar iyice artınca gönderirsin.
onu bi gec iste, kim gelirse gelsin basindaki sorunlulugu alir, bi kac mac sonra adaliya yapildigi gibi saranada istifa sesleri duyulur.

Hadi biz malız alman kulübüne kendi kalemize 3 tne attık 1 tane kaçırdık.
Siz nasıl ısrarla bizden daha mal olmayı başarabiliyorsunuz aklım almıyor.

Saran sezon sonunu zor görür aziz kurnaz adam tek adam olarak gelir oturur görürsünüz bunuda Ali’yle seçime girme riskini almadı kaybetme ihtimalinde fiyakalı çizdirmemek adına saran ağır piyon

Olan oldu yigenim, bu paraların verilmesinde uurcanin bir suçu yok. Ben destekliyorum Uğurcani, inşallah başarılı olur.
Ben istemiyordum ama maçlarda bir hatasını görmedim sadece topları tutamayıp yumrukluyor onu sevemedim

Sado için şu an iki ucu dışkılı değnek gibi bi durum var.

Aykutu getirse takım 10 haftada 3 maç kaybetse sado istifa

Tedesco kalsa takım 5 haftada 2 maç kaybetse yine şampiyonluktan kopuyorsun ama sado artık kov söylemleri olur
sado ne yav bu kadar kötü kısaltma görmedım

Esas bomba koç gidince dedik şimdi görelim bakalım arka planda hangi futbolcuya ne maaş verildi cebinden ne kadar koyuyordu şampiyon olamayan takım Avrupa da bi gram bişey yapamayan takım her sezon 100 milyon Euro bonservis 100 de maaş sıkıyordu bakalım neler yaşanacak
bizimkiler acikladimi? 150m bonservis nerden geliyor, nekadar gelirimiz varda bukadar ziplayabiliyoruz. rekorumuz max 15-20m iken. avrupada basarili olmak zorundasin bu inanilmaz rakamlari karsilamak icin!

Geri
Üst Alt