AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Nene hayatımda gördüğüm büyük takıma alınmış en kotu kanat oyuncularindan biri olabilir hiç bir vasfı yok adamın muleka daha iyi oyuncu
mou bunlara gider ayak cidden dinamit döşemiş
2 kanat aldırdı ikiside kontra adamı,ayagnda top tutup oyun kuracak kanat yok
2 forvet var 1i iptal 2side ayagında top tutup kanatlarıda oynatacak forvet degil dzeko gibi
amrabat gibi agır sert adamı gönderip daha agırını aldırdı
skriniar dısında cidden elle tutulur adam yok ,asensio ise cok istikrarsız oldugu icin saymıyorum
yani aykut gelse nolacak bu kadroya

Bu arada sarandada hiç iş bitirici bir tip yok ağır sıçar oda bence

cikardigi kadroya bak ya kahveden tutup bir fenerli getirsen 10 kat daha iyi kadro kurar.. zeki murat göle midir nedir o ciksaydi maclara daha fazla puan ve galibiyet almisti ... yali cocugu gitmeden yine bizi keyiflendirdi 😂

Bende ahım şahım bişey görmedim çok hantallaşmış adam anca iyi bir takımda iyi işler yapar takımın demolarını örtmesi lazım
Assensionun saneden bir farkı yok geriye gelmiyor savunma yapmıyor eli belinde dolanıyor risk almıyor sorumluluk almıyor nereden geldim buraya der gib
Devre arası bence ederson Assensio Skrinar bile ayrılmak isterse sasirmam

baron
alkış1.gif

mou bunlara gider ayak cidden dinamit döşemiş
2 kanat aldırdı ikiside kontra adamı,ayagnda top tutup oyun kuracak kanat yok
2 forvet var 1i iptal 2side ayagında top tutup kanatlarıda oynatacak forvet degil dzeko gibi
amrabat gibi agır sert adamı gönderip daha agırını aldırdı
skriniar dısında cidden elle tutulur adam yok ,asensio ise cok istikrarsız oldugu icin saymıyorum
yani aykut gelse nolacak bu kadroya
Bence Assensio kanat filan değil ne hızı nede gidebilme özelliği var nene zaten Anadolu takımında oynayacak seviyede bile degil

Oğuz aydın ellerindeki en iyi kanat oyuncusu

Assensionun saneden bir farkı yok geriye gelmiyor savunma yapmıyor eli belinde dolanıyor risk almıyor sorumluluk almıyor nereden geldim buraya der gib
Devre arası bence ederson Assensio Skrinar bile ayrılmak isterse sasirmam
Sadettin bu takımı yönetemez ağır patlayacaklar ben diyim çok looser bi tip aliden daha silik bir karakter bizim sane bence patlama yapacak ben biraz uyum sorunu olduğunu düşünüyorum ve yunusla bence arasında bir sorun var sane ne zaman kendini boşa çıkarsa yunus onu pas opsiyonu olarak görmüyor bence barış ve yunus kendi yerini garantiye almak için herifi oyuna dahil etmeme çabası içindeler hissiyatım bu yönde bu sorunu çözüp uyumu yakalamalıyız

Ulan adamların orta sahadaki kel neydi öyle ya

Bi an veron izliyorum sandım, o nası yön verme, dioganel paslardı öyle ya

Sado bu tedescoyu göndermez devre arasına kadar rahat olun

Yine yeni yeniden gordugumuz uzere transfermarkt takim degerinin hicbir onemi yok. Bugun D. Zagreb'in 4 katindan daha degerli FB hangi 11'i cikarirsa cikarsin daha kaliteli bir ilk 11le cikmis olacakti ama Zagreb madara etti.

Takim olmak oyuncu degerinden de, transfer ucretinden de daha onemli. FB asla ama asla takim degil, biz ise onlardan daha iyi ama CL seviyesinde olmayan bir takimiz.

Geri
Üst Alt