AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Dzeko gibi bir adamı hiç ettiler, yerine de o aklı koyamadılar. Büyük iş yapıyordu.

Fb birini daha milli yapmış

Ederson totalde Ugurcandan pahalı ve kolsuz bir kaleci, bu şartlar altında yüz kere Ugurcan'ı tercih ederim

Dzeko ve tadic’i daha cok arayacaklar

Rezalet durumdalar

Bakalim hangi anadolu kulubu can simidi olacak

Kaleci ile alakasi yok takim olarak kötüler. Livakovic de kötü kaleci degildi ama gel görki bunlarda dünyanin en kötü kaleci denilebiliyordu. Zortinhodan daha kötü duruma düstüler artik.
Livakovic bunların elindeki en iyi kaleciydi ben göndermelerine sevindim osimhen bu salağı kudurtur derbide

haftaya keşke 8jk degilde bunlarla oynasaydık,steven usa geri dönebilirdi

Taraftarın aylardır istediği Ederson un performansı aşağı yukarı böyle gider. City de de böyleydi muazzam kaleci performansı hiç bi zaman olmadı. Kimsenin istemediği Onana hepsinden daha iyi kaleciydi son gün risk alıp alabilirdik.
Onanayı çok yazdım burada ankettede verdim adamı saçma sapan shorts videolarından kötü belledi herkes kedi gibi herif hatalı golü her kaleci yiyor abi 5 tane yediğimiz maçta kalede olsa 2 tanesini banko alırdı o topların

Ederson en prime döneminde bile güven vermeyen bir kaleciydi zaten, Okan buruk ve ekibinin avrupa futboluyla alakası olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Futbolu takip eden forumdaki ortalama biri bile Edersonu istemiyordu. İşin sinir bozucu tarafı Ederson, Uğur, Onana arasında kaleci yetenekleri olarak en iyisi Onana o da bedavaya gitti.

Türk hakemleri şu ligin yakasından düşse de erkenden dağılsalar artık. Her sezon ittir ittir diriltilip havaya sokuluyorlar.

Geri
Üst Alt