- 30 Temmuz 2009
- 26.722
- 3.679
- 1.853
Dzeko gibi bir adamı hiç ettiler, yerine de o aklı koyamadılar. Büyük iş yapıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İngiliz basını 11+4 olarak açıklamıştı sanırım.11'den ne ara 15'e cikti? Her gun artiyor mu bu maas?
20 bence11'den ne ara 15'e cikti? Her gun artiyor mu bu maas?
Livakovic bunların elindeki en iyi kaleciydi ben göndermelerine sevindim osimhen bu salağı kudurtur derbideKaleci ile alakasi yok takim olarak kötüler. Livakovic de kötü kaleci degildi ama gel görki bunlarda dünyanin en kötü kaleci denilebiliyordu. Zortinhodan daha kötü duruma düstüler artik.
Böyle için rahatlıyor muEderson totalde Ugurcandan pahalı ve kolsuz bir kaleci, bu şartlar altında yüz kere Ugurcan'ı tercih ederim
Yok o bonservisiydiİngiliz basını 11+4 olarak açıklamıştı sanırım.
Onanayı çok yazdım burada ankettede verdim adamı saçma sapan shorts videolarından kötü belledi herkes kedi gibi herif hatalı golü her kaleci yiyor abi 5 tane yediğimiz maçta kalede olsa 2 tanesini banko alırdı o toplarınTaraftarın aylardır istediği Ederson un performansı aşağı yukarı böyle gider. City de de böyleydi muazzam kaleci performansı hiç bi zaman olmadı. Kimsenin istemediği Onana hepsinden daha iyi kaleciydi son gün risk alıp alabilirdik.
Maaş diye anımsıyorum üstat ama emin değilim.Yok o bonservisiydi