AL 25/26 H:1 | Dinamo Zagreb 3-1 Fenerbahçe | MS | 24 Eylül | TRT 1

Tedesco hoca falan değil ilk adı çıktığında inanmamış bu kadar da mal olamazlar herhalde diye düşünmüştüm gidip getirdiler gerçekten bunlardan hiçbir halt olmaz olağanüstü bir hakem ittirmesi olmazsa ligin ilk yarısını çift haneli puan farkıyla kapatıp erken bir şampiyonluk alırız

nene ve h.oglu sahada görünmedi bile, iki tane ayakta duramayan casper

Edersonun listede olması bile rezillikti

Çok paran varsa ya donnaruma ya diego costa al

Uğurcan alacaksan da berkani ve kaani ver paranın yaninda

Ugurcanin günahı ne ki bonservis onun suçu olsun

bu kadronun basına aykut +eagle birlikte gelse yinede çok fazla birşey çıkmayacak gencler

Ederson denen capsiza burda kolsuz derken futbol ulemalari beğeniyordu kaleye gelen her top gol oluyor ayrıca ederson gelecek ayağı iyi kontraya çıkacağız oyunu kaleci kuracak diyenlerde cuvalladi
Osimhen Baris filan olsa tamamda
Nesry Kerem filan bunlara ederson bile top atamaz

Bu lige yabancı hakem yabancı var şart.Uyuma ey iş bilmez yönetim.

Türk futbolu acınacak halde.
futbol akıl oyunu ve takım oyunudur.
Adamlar kısıtlı yetenekleriyle futbol dersi verdi.Muazzam paslaşmalar izledik.

Vallah ağlanacak halimize gülüyoruz.

Bu kadar yatırımın karşılığında hiç bir şey elde edemiyor ülkenin takımları. Şu Zagreb'in oyuncularının toplam maaşı bir Ederson'un maaşı bile etmiyordur.

Kızıyoruz da Avrupalıların bizim ligi Arabistan'dan önce son çıkış olarak görmeleri gayet normal ve doğal. Bu gidişle bu başarısızlıkla bir kaç seneye lig şampiyonu yine CL için ön eleme oynamak zorunda kalacak.

eger ali kalmış olsaydı haftasonu antalya taraflarına ne telefonlar ne paralar giderdi varın siz düşünün

Sadece Ederson ve keremin maliyeti 100 m euro:) evet şaka değil tekrar oluyabilirsiniz.

elin 3 kuruşluk takımı ne güzel top çeviriyor yav. 5'te 1'i bütçeyle maymuna çevirdiler fener'i. şu kadar top oynayak, futbolun doğrularını 90 dakika yapak diyoruz yav çok mu şey istiyoruz. gerçi heriflerin teknik direktörünü de geçtim, topçularının eğitimine, iş ahlaklarına bakarsak çok şey istiyoz heralde.

Geri
Üst Alt