Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.282
- 3.958
- 2.248
Bizim de Frankfurt’a karşı rövanş maçında en azından 1 galibiyet almamız şart.Bu skor rövanş icin kotu bir skor degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim de Frankfurt’a karşı rövanş maçında en azından 1 galibiyet almamız şart.Bu skor rövanş icin kotu bir skor degil.
Fener çok kötü olmasına ragmen hala maça ortak. Karambolden 1 gol bulsa puan alacak belki de.
12 miymiş maaşıMaaşı makul olsaymış devre arası kaçar giderdi. 12 maaşı sittin sene bırakmaz emekli olur
Öyle diyorlardı12 miymiş maaşı
Karşı apartmandan küfür sesleri yükseldi pozisyon mu oldu
Ath madrid maci acik, tablette fenerBu maci nasil izliyonuz yav. 5dk actim bunalima girdim
Biz psikolojik olarak çok dağılıyoruz, ligdeki Fb gibi. Aşırı baskı var ve uzun yıllardır çok ağır mağlubiyetler alıyoruz.Fb Avrupa da oynadığı futbola göre şanslı sonuçlar alıyor. Biz böyle oynayınca 3-4 tane yiyoruz
Karşi apartmandaki küfürü nereden duydun sıkmaKarşı apartmandan küfür sesleri yükseldi pozisyon mu oldu
Biz 1 farkla geride olunca orta saha çıkarıp forvet alıyoruz hemen ondan da olabilir:dFb Avrupa da oynadığı futbola göre şanslı sonuçlar alıyor. Biz böyle oynayınca 3-4 tane yiyoruz
Valla kapattim geri berbat bi macAth madrid maci acik, tablette fener