AL 25/26 H:3 | Fenerbahçe 1-0 Stuttgart | MS | 23 Ekim | TRT 1

Rezalet bir hakem tescilliler her seferinde hakemi kandırdı. Bi bakayım dedim adamın daha öyle büyük maçı falan yok. Atilla eyyamcısi bile bunlardan daha hakem

Yıllardır avrupada doğru düzgün rakiple karşılamıyorlar. Sonra çıkıp bize laf sokmaya çalışıyorlar dingiller

Stutgart kötü takım değil fener iyi oynadı

Yükselişe geçerler bu maçtan sonra

Ligi biraz daha ciddiye almalıyız

Bok atıyonuz ama rakip bundesliga 3.sü ve fener top oynatmadı
Her topa 3 kişi basıyorlar
Hafife almamak lazım belli ki tedrsco zamanla oturtuyor takımı
Abi haklısın da adamlar sıfır konsantrasyon gelmişler. Ne basıyorlar, ne hızlı oynuyorlar, ne itiraz ediyorlar, ne fizik kullanıyorlar, çoğu zaman doğru dürüst top kontrolü bile yapamadılar

Penaltı ve kırmızı olmadan maç kazanamıyor

Yatıp kalkıp skriniar a dua etsinler herif tüm savunmayı ayakta tutuyor

Bok atıyonuz ama rakip bundesliga 3.sü ve fener top oynatmadı
Her topa 3 kişi basıyorlar
Hafife almamak lazım belli ki tedrsco zamanla oturtuyor takımı
Fener top oynatmadı ama kendileride bişey oynamadı. Hakem kollamasıyla penaltı olmayan pozisyon sayesinde maç aldılar. Fenerin her maçı böyle. Hakem ya penaltı yada kırmızı uydurup bunlara maçı veriyor.

Ben fenerli topçuların hakemi aldatmak için eğitim aldıklarını düşünüyorum. Türkiyedeki hakemler zaten hazır bekliyor. Avrupa'da bu verilen penaltıların yarısını vermezler.

FB gömülü savunmada iyi, zaten savunmacıları bireysel iyi. Ön liberolar mücadeleci. Forvet ve kenarları önüne isteyen tip. Ancak al oyna dediğimiz zaman defolar çikiyor BJK gibi! Anadolu takımlarına karşı işleri zor. Penaltı, kırmızı olmadan gol atamıyorlar hâlâ

uefada büyük liglerin başaltı takımları yerine nispeten daha kötü liglerin şu uefayı önemseyen takımlarıyla oynasalar doğru düzgün maç kazanamazlar kolay kolay

ştutgartta nice de öylesine maça çıktı takmıyorlar resmen

Fener iyi mücadele etti penaltıda dirençlerini yükseltti baya, çamur atmaya gerek yok bence. Stuttgartı izlemedim ama ana konsantrasyonları burası değil gibi hissettim. Fener hücumda çok tıkanıyor geriye yaslandığında dirençli bir takım. Fener avrupa maçlarında rakiplere zorluk çıkarır ama ligde 2. bile olamayacaklar bu sene göreceğiz.

Geri
Üst Alt